Nějak jsem nepochopil v čem je tento spoj výhodný a proč neinvestovat raději do 10GHz, které se dá sehnat o 30 tisíc více

hapi píše:na to že to je předražený SXT to stojí kapánek hodně ne?
reset píše:Nstreme dual v turbu dela idealne az 80Mb FD
ppp76 píše:Osobne sem tuhle vec nezkousel a ani nezkusim je to trosku drahy i na moje pokusy , ale co jsem cetl tak tahle firmicka umi moc dobry veci . Znamej montoval tyhle vecicky pro domaci pouziti nejaky 2,4 a tamkde si neskrtnulo zadny apcko ani tik tak jim to poktrylo zelezobetonovy baraky uplne super .Takze treference co na tuhel znacku mam sou dobry .... Rad bych to videl nekde behat ... ted jen kdo se obetuje
Jinak v manualu pisou ze to dela 50m na 10km ... coz nstreme dual v turbu udela taky
hapi píše:ppp76 píše:Osobne sem tuhle vec nezkousel a ani nezkusim je to trosku drahy i na moje pokusy , ale co jsem cetl tak tahle firmicka umi moc dobry veci . Znamej montoval tyhle vecicky pro domaci pouziti nejaky 2,4 a tamkde si neskrtnulo zadny apcko ani tik tak jim to poktrylo zelezobetonovy baraky uplne super .Takze treference co na tuhel znacku mam sou dobry .... Rad bych to videl nekde behat ... ted jen kdo se obetuje
Jinak v manualu pisou ze to dela 50m na 10km ... coz nstreme dual v turbu udela taky
to jinými slovy znamená že to pere výkonem ne?