❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RouterBOARD SXT
Re: RouterBOARD SXT
Cekal sem taky aspon ten plast trosku masivnejsi , zejtra to snad potestuju cca na 400m, ale jen asi v acku popr jednoantenovym nku , nemam tam dualni antenu a ted se mi tam nechce lezt tam davat ten druhej protikousek ten az pristi tejden .
0 x
Posli vice fotek prosim baleni, prislusenstvi, detail toho otvirani a jaky je k tomu zdroj.
Diky Lada
Diky Lada
0 x
- stouracpetr
Diky za fotky,gratuluji vitezum tipovaci souteze,,co tam bude za antenu,,.Kdyz uz se konstrukteri tohoto zarizeni pokusili o kvadraturu kruhu,mohli alespon flickovy ctverec postavit na jeden roh,dosahli by lepsiho potlaceni postrannich laloku.
Petr Stourac
Petr Stourac
0 x
Je to takovej plastak no, viz. fotky. Jestli radsi nepriplatit kilo za kombinaci RB711, gbox19 a UBNT nabajec.
0 x
Lukas Kristek
Tak delam prvni testiky a jak to vypada tahle vec zapadne u mne do suplete s nanostation a podobnejma a zustavam u osvedcene rb711 + schibox. Kdyz dam dokupy sxt plus drzak s naklonem sem cca na 1800 + - , kdyz dam schibox + 711 + zdroj sem na 2200 a muzu si i naklanet, neprsi do teho a antena je kvalitativne jinde . Vcera sem sxt hodil pod sprchu abych simuloval dest , vylozene mokro tam nebylo spis jen tak navlhnuto ale i to se mi dost nelibi . V testech bud pokracovat jeste prenosama ale zatim maj i mne velky -
0 x
ppp76 píše:Tak delam prvni testiky a jak to vypada tahle vec zapadne u mne do suplete s nanostation a podobnejma a zustavam u osvedcene rb711 + schibox. Kdyz dam dokupy sxt plus drzak s naklonem sem cca na 1800 + - , kdyz dam schibox + 711 + zdroj sem na 2200 a muzu si i naklanet, neprsi do teho a antena je kvalitativne jinde . Vcera sem sxt hodil pod sprchu abych simuloval dest , vylozene mokro tam nebylo spis jen tak navlhnuto ale i to se mi dost nelibi . V testech bud pokracovat jeste prenosama ale zatim maj i mne velky -
Tak výhoda tohohle krámu je ve 2 polarizacich, to zatim jirous box ani schibox nema.
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
ale má, jirous má dvoiupolarizační box. http://www.i4wifi.cz/?cls=stoitem&stiid=1966
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
Tak dve polarizace je hezka vec ale jakmile je zaruseny prostredi tak se mi dve polarizace moc prozatim neosvedcujou , ale uvidim po delsich testech s nstreme ten me zatim docela zachranuje Uvidime co s nim utlucu
0 x
hapi píše:ale má, jirous má dvoiupolarizační box. http://www.i4wifi.cz/?cls=stoitem&stiid=1966
Jasne, tenhle je znamy, ale je dost velky na to, ze v nej je vzduch
A kdyz to vezmu kolem a kolem, tak jeste mi tu chybi RB711 s 2x2 ... Takhle to vyjde hrozne draho
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
jinak receno, chtelo by to aby byl v prodeji z tohoto "paskvila" ciste jen Board s 2 vyvody na ant. za cenu max do litru
Loco se neda lehce rozdelat, jak tento produkt a navic mne skutecne zarazilo, ze kdyz uz se pomalu rozlousknout jak vejce, ze pomyslne tesneni zajistuje jen dotyk plast - plast tam musi driv ci pozdeji zachcat. To se o Loco,Nano rict neda,nikdy mi do zadnyho zezatekla ani kapka. Vyhodou je u nano/loco i oddeleny prostor na pripojeni UTPka, taky se odklopi vicko a clovek uz jde pres streva...celkem nebezpecny
PW
Loco se neda lehce rozdelat, jak tento produkt a navic mne skutecne zarazilo, ze kdyz uz se pomalu rozlousknout jak vejce, ze pomyslne tesneni zajistuje jen dotyk plast - plast tam musi driv ci pozdeji zachcat. To se o Loco,Nano rict neda,nikdy mi do zadnyho zezatekla ani kapka. Vyhodou je u nano/loco i oddeleny prostor na pripojeni UTPka, taky se odklopi vicko a clovek uz jde pres streva...celkem nebezpecny
PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
jo nedělal jsem si iluze ale tohle je fakt špatný. To raději zůstanu o jirouse s 19dB a jednou polarizací a jistotou že se s tim nic nestane než tohle kde mi ty plasty na sebe taky moc nesedí. A dvě polarizace za to nestojí, to bych musel předělat APčka, antény, klienty a dělat tohle kvůli tomuhle bastlu nemá smysl.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
mno prave a navic, kdyz by uz kliosi byli pres toto napojeni, tak co by muselo dodavat konektivitu APcku ? desitky megabit by tama profrceli celkem hrave diky pouzite technologii, to aby se data privadela nejakym 10Ghz 80-100Mbit spojem
PW
PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/222 ... cesku.html
podle tohodle nas ty spoje vsade cekaj
podle tohodle nas ty spoje vsade cekaj
0 x