❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Proškoleni při koupi spoje

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
Standula
Kontaktovat uživatele:

Proškoleni při koupi spoje

Příspěvekod Standula » 14 years ago

Ahoj,

měl bych dotaz na proškolovaní při zakoupení spoje od dodavatele/výrobce. Objednal jsem si dva spoje SAF lumina 11GHz. Načež mi dodavatel sdělil, že mě klidně proškolí za 5000 kč( délka cca 2 hodiny).
Cena mi přijde kapičku přitažená za uši. Např. u Orcavu mě při nákupu spoje seznámili s obsluhou při odběru a zadarmo.
Jaký je váš názor ?
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 14 years ago

:-) kdo uz nekdy "lepsi" spoje montoval, tak skoleni je pro nej sranda a temer na nic ... kdo je ale uplny laik, nejake skoleni by mu bodlo .... ale uprimne 5tisic je fakt mazec, to si muzou otevrit skolici centrum a vydelavat jen na skoleni :D
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

mato1

Příspěvekod mato1 » 14 years ago

Standula píše:Ahoj,

měl bych dotaz na proškolovaní při zakoupení spoje od dodavatele/výrobce. Objednal jsem si dva spoje SAF lumina 11GHz. Načež mi dodavatel sdělil, že mě klidně proškolí za 5000 kč( délka cca 2 hodiny).
Cena mi přijde kapičku přitažená za uši. Např. u Orcavu mě při nákupu spoje seznámili s obsluhou při odběru a zadarmo.
Jaký je váš názor ?

aku cenu si dostal na tie radia ak to nie je tajomstvo? a na kolko ich mas otvorene?
0 x

andreas4all

Příspěvekod andreas4all » 14 years ago

a kto ich predaval?
0 x
Pripojenie na Slovensku.
http://www.citicom.sk

Hatatitla

Příspěvekod Hatatitla » 14 years ago

Pán MM expandoval už aj k našim susedom :twisted: ?
0 x