okoun píše:to nahrává na smeč
já nevím ale chlubit se s 450-500 zákazníky za nějaké období naprosto nic neznamená. když vidím lidi jak jsou v poslední době úplně blbý tak bych se ani nedivil.
jedna nejmenovaná firmička nabídla místnímu klientovi internet o 100 kč levnější a on to hnedle vzal jelikož to přeci bylo o 100 Kč levnější. všichni moc dobře z okolí vědí, že ta nejmenovaná firmička je s kvalitou úplně jinde než poskytovatel o 100Kč dražší, ale to je přeci jedno u každého rozhodne cena, že.
no a vždyť ta místní firmička si vlastně může dovolit takové ceny když používá plastové nesmysly a podobné UBNT, naprosto je nezajímá nějaké pásmo a co je v něm povolené a co ne.
pane mato1 nevím jestli máš kvalitní či nekvalitní síť, ale pokud chceš získat hodně lidí, je jasný návod jako to udělat, ale otázkou je jak dlouho budou vlastně připojení a jestli se jednou ta velká mýdlová bublina nerozpadne.
hmm znám i měsíční tarif za 50 Kč z důvodu velkého strachu aby náhodou nějaký klient nepřešel jinam, nebo o tom vůbec nepřemýšlel.
ako bolo jasne ze skor ci neskor budes reagovat... na to by som vsadil vyplatu. si az moc lahko citatelny

to ze niekto pripaja 500 klientov rocne znamena, ze ten net mu ide a ide mu dobre. ber si to ako chces, ale keby nemame dobre sluzby, tak by kazdorocne neprichadzalo tolko objednavok a to sme uz dva roky siet nerozsirovali do inych lokalit a posobime len 1 meste a 13 dedinach (vesnice ci jak sa tomu nadava).
ale samozrejme nebudem ti brat tvoje nazory, ty vies urcite lepsie ako mi funguje siet

a ohanat sa vetami:
...no a vždyť ta místní firmička si vlastně může dovolit takové ceny když používá plastové nesmysly a podobné UBNT...
je uplne zbytocne, kedze MK je uz pomaly lacnejsi ako UBNT. zober si cenu klasickeho nanostation m5 (1 756,- Kč) a gentlebox s rb711 a prislusenstvom (1 782,- Kč) je skoro rovnaka. ale aj tak by som zobral v mojom mieste nanostation m5. dovod nebudem hovorit. kvalita anten je tiez priblizne rovnaka, hoci tu vacsina ludi zije v omyle, ze jirous im da za par stovak smerovu panelku. hahaha, sranda musi byt... mam odskusane ako kvalitny sektor, rovnako ako nanostationy.
nikdy som nenadaval na MK, mam ho v sieti, pouzivam a som spokojny... ale pre mna je podstatne lepsie riesenie nanostation, ktore ponuka all in one vsetko a technici si to nevedia vynachvalit. pred tym sme skladali aj lego typu ovis alebo mk ale proste to nebolo pre nas ono.
zober si napr. uzivatela dade_marfi... siet cisto postavena na ubnt a pod a siet mu obsluhuje viac ako 5000 klientov a ide to. keby to neslo, tak by takym tempom nerastol. ale urcite vsetci jeho klienti su debily a staci im dial-up a nevedia co je rychlost a preto im to staci, ze?
skus sa zmierit s tym, ze to funguje a funguje dobre... ja to tvoje nekritizujem, hoci by sa dalo vytknut xxx veci. kazdy ma to svoje a je spokojny.