❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

802.11n TP-Link vs. WPA(2)-PSK

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
lwq
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

802.11n TP-Link vs. WPA(2)-PSK

Příspěvekod lwq » 14 years ago

Ahoj vsem,

vcera sem narazil na zajimavy problem - USB adapter a nasledne i router od TPLinku mi tvrdily, ze kdyz se pouzije 802.11n, ze tam neumi PSK (sdileny klice) v ramci WPA(2) ... Jak tedy zabezpecit eNko kdyz ne WEPkou ? Myslim na domaci pouziti bez RADIUsu ... (ne ze by ten RADIUS nemohl behat na tom routeru - je tam linux) ... Nebo to je problem jen 802.11n Draftu ?

Dikys :wink:
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...

vantomas

Příspěvekod vantomas » 14 years ago

Na WR941N v2/v3 mi WPA2-PSK funguje, jako klienta k tomu mam Intel IWL4965agn. Nevim teda zda to nejak nekeca, ale bez wpasupplicantu se k tomu nepripojim a kdyz dam spatny klic, tak mi to ohlasi, ze mam spatny klic, takze to asi nejak funguje.

Mozna je problem v nejakem chudsim Nkovem routeru nebo v ty USB krabicce.
0 x

lwq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwq » 14 years ago

vantomas píše:Na WR941N v2/v3 mi WPA2-PSK funguje, jako klienta k tomu mam Intel IWL4965agn. Nevim teda zda to nejak nekeca, ale bez wpasupplicantu se k tomu nepripojim a kdyz dam spatny klic, tak mi to ohlasi, ze mam spatny klic, takze to asi nejak funguje.

Mozna je problem v nejakem chudsim Nkovem routeru nebo v ty USB krabicce.

Diky.

Dodam konkretni oznaceni ... Jde o TL-WN727N a o TL-WR741ND ...

Kdyz pises to co pises, tak problem bude fakt v jednoduchem eNko ... N-Lite :roll: holt musim tam dat jen Gcko ... :roll:
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...