❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Wifi škodí stromům

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
David Liška
Kontaktovat uživatele:

Re: Wifi škodí stromům

Příspěvekod David Liška » 14 years ago

No mě se stalo, že jsem nainstaloval zákazníkovi komplet klientskou sadu, natahal rozvody, připojil kompy a když docházelo na podpis smlouvy, kde si ve specifikaci zákazník přečetl, že se jedná o radiové zařízení, tak si to rozmyslel. Nasralo mě to tak neskutečně, že jsem si musel dát ruce do kapes, aby mu náhodou nepřistály na xycht. Sundal jsem jednotku a poe, kabely jsem mu tam nechal, aby se měl na čem oběsit a už jsem se tam neukázal. Dodnes nemá internet.
0 x

Repkins

Příspěvekod Repkins » 14 years ago

Tak nějak jsem si vzpomněl na slova profesora chemie z Básníků:

Nalevo rakety, napravo rakety... Já můžu být tisíckrát mrtvej a on na mě jde s kouřením...

To by možná šlo taky použít jako argument pro ty, kteří se ptají, jestli wifi není škodlivý. :D
0 x

reset

Příspěvekod reset » 14 years ago

David Liška píše:U tý antikoncepce - poraďte: Manželka po prvním děcku, má si nechat prášky napsat nebo radši máme používat šprcky ? Já jsem slyšel, že by po AK mohla začít tloustnout, pominu-li ostatní potencionální potíže.

doporucuji to nitrodelozni telisko , vyjde to sice na nejakej ten litr , ale vydrzi to X let . Nezobe pak vubec nic a je to i spolehlivejsi nezli pilule. Taky jsme to resili , ted ma zena klid .
Pak to staci jen vyndat a hura na nalsiho potomka.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

Tomáš Nesrsta
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 14 years ago

reset píše:
David Liška píše:U tý antikoncepce - poraďte: Manželka po prvním děcku, má si nechat prášky napsat nebo radši máme používat šprcky ? Já jsem slyšel, že by po AK mohla začít tloustnout, pominu-li ostatní potencionální potíže.

doporucuji to nitrodelozni telisko , vyjde to sice na nejakej ten litr , ale vydrzi to X let . Nezobe pak vubec nic a je to i spolehlivejsi nezli pilule. Taky jsme to resili , ted ma zena klid .
Pak to staci jen vyndat a hura na nalsiho potomka.

Zajimave kam se tohle tema stocilo. Kdyz jsem to zakladal tak bych nikdy necekal ze se tu zacne resit antikoncepce :-) Ty teliska taky nejsou uplne nejlepsi. Kdyz je zenska pouziva tak to jde taky castecne proti prirode protoze pak nema "svoje dny". A hlavne vetsinou zena ktera je plnejsich tvaru tak s teliskem bude mit vetsi problemy zhubnout.
0 x
Bývalý ISP...

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 14 years ago

žena po 1 dítěti? Až bude žena po 3 dětech, pak bych něco řešil....
0 x

miract
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod miract » 14 years ago

Leeonek píše:žena po 1 dítěti? Až bude žena po 3 dětech, pak bych něco řešil....

Treba jich vic nepotrebuji. :)
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 14 years ago

Taky uz sem parkrat s lidam resil jestli to neskodi , ale jak bylo vyse receno kontruju jim mobilem s tim ze to ma xkrat vyssi vykon nez wifinka, jeden dokonce stoural tak dlouho az si zjistil kolik takovej mobil vysila a pak zklapnul , kdyz zjistil ze mu u mozkovny vysila par watu :mrgreen:
0 x

jarousek

Příspěvekod jarousek » 14 years ago

přeji pěkný den,
setkal se někdo s tímhle?
Mám 17letý tv Sony + stb a od chvíle kdy sousedovi na novostavbu dali wifi talíř na internet mám problémy s obrazem.Mírně oranžové horizont pruhy cca 1,5cm silné.Stojí na místě a prudce mění intenzitu své ostrosti a barvy. Říkám, je po televizi a že začala blbnout když na nás namířili talíř je prostě náhoda.150 m za naším domem je antena na škole odkud soused přes náš dům net chytá.Závada se objevuje nepravidelně ale včetně toho kolísání se objevuje i když odpojím antenu,dokonce i stb a i při spuštěném videu.Jenže občas to neblbne a dnes dokonce vůbec nic - všechno ok.Je možné že by vyzařování mezi těmi dvěma antenami bylo tak silné a vyvolalo tyhle projevy?
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 14 years ago

17 letá televize? nemůže to dělat ona?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

honzam

Příspěvekod honzam » 14 years ago

pokud je anténa vyplá a dělá ti to stejně tak by závadu rozhodně hledal jinde
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 14 years ago

pokud to chytas jeste analog tak je to asi nejakym odrazem od te sousedovic, jinak 17 leta tv to je unikat :lol:
0 x

LT.CLOUD

Příspěvekod LT.CLOUD » 14 years ago

Maxik píše:pokud to chytas jeste analog tak je to asi nejakym odrazem od te sousedovic, jinak 17 leta tv to je unikat :lol:

+- 25let starý NEC a obraz jak lusk
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 14 years ago

nerikej ze na ni jeste koukas ? Ze ji mas bych veril
0 x

David Liška
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod David Liška » 14 years ago

Můžete mi někdo vysvětlit, co je divnýho na 17 let starý televizi, která funguje ? Mě by spíš přišlo divný, kdyby dnešní LCD panel fungoval po roce 2020.
0 x

reset

Příspěvekod reset » 14 years ago

Tady spise nekdo nechape, ze stara kvalitni tv fumguje 15-20let , zatimco ty vsechny novinky z "reklam" se sotva doziji 2-5 let.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam