❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
ovislink 5460 + mk + wep
ovislink 5460 + mk + wep
jak nastavit ovise aby makalo spojeni s mk kde je wep mam to nastaveni ale ovis sit najde ale nedokaze se k ni pripojit
0 x
TOMIK píše:jak nastavit ovise aby makalo spojeni s mk kde je wep mam to nastaveni ale ovis sit najde ale nedokaze se k ni pripojit
Zkus se podívat, jestli máš schodně nastaveno na ovisovi "preamble type" pokud připojuješ toho ovise proti prism 2,5 (ZCOM XI 626) a mas jinou preambli na ovisovi a jinou na te karte v MK tak te to nepripoji.
0 x
net.work píše:TOMIK píše:jak nastavit ovise aby makalo spojeni s mk kde je wep mam to nastaveni ale ovis sit najde ale nedokaze se k ni pripojit
Zkus se podívat, jestli máš schodně nastaveno na ovisovi "preamble type" pokud připojuješ toho ovise proti prism 2,5 (ZCOM XI 626) a mas jinou preambli na ovisovi a jinou na te karte v MK tak te to nepripoji.
TEN OVIS MAM PROTI CM9
0 x
No já nevím (možná ted ze sebe udělám blbce) ale na MT jsem nikde nenašel 64bit nebo 128bit šivrování , které ovis podporuje. A pokud se nemejlim tak MT podporuje pouze 40bit a 104 bit WEP šifrování. Takže asi na WEP na MT zapomeň a používej WPA nebo WPA2
0 x
jumbocb píše:No já nevím (možná ted ze sebe udělám blbce) ale na MT jsem nikde nenašel 64bit nebo 128bit šivrování , které ovis podporuje. A pokud se nemejlim tak MT podporuje pouze 40bit a 104 bit WEP šifrování. Takže asi na WEP na MT zapomeň a používej WPA nebo WPA2
Ale to je ono, 40 (64) nebo 104 (128) jen se to uvádí bez toho co neposílá šifrovaně něbo tak nejak to je. 64 ve skutečnosti není 64 ale jen 40
0 x