baz píše:insidere, vubec nejde o to, jestli jsi isp nebo ne. to je mi srdecne jedno. ja zde jako isp nepropaguju svoje sluzby, ale ty se furt snazis to sem cpat a zviditelnovat se. kdybys psal jako isp, nic proti tomu nemam.
tak pis jako isp, protoze jinak jsou tve posty zrale na presun do Komerce.
nechapu, ze ses nasral zrovna do myho threadu, kdyz vis, ze te i s tvyma spojema nemuzu vydejchat. to jako cekas, ze si treba nejakej koupim? to asi ne, spis ocekavas, ze chytnes jinou ovecku, pac vis ze u me sanci nemas.
sooc: nevidim mozna proto, ze nejsem ze stejneho kraje jako ty. ja jsem z olomouckeho a tady kdyz se clovek podiva, tak krom jednoho spoje co vim ze je na RCO v Olomouci o zadnem jinem spoji nevim.
a to mam profesionalni deformaci, ze kamkoli prijedu, vzdycky ocumuju anteny, uz si ze me aj manzelka dela prdel

1/ Nemas od nas jediny spoj, tvoje averze je naprosto komicka a pripada mi to jako urcity druh uchylky nebo fobie.. Oboji je vsak prace pro psychologa, ne pro toto forum. Az s nami budes mit nejaky problem, ktery jsme k tvoji tizi nevyresil, budes mit pravo rikat sve postrehy. Pokud to delas bez toho.. Nechci ti do toho kecat, ale je mi te uprimne, lidsky lito.
2/ Nevim s kym mam tu cest, nikdy jsem te nevidel a ani jsem s tebou nepasl kozy, pres to Te tu neoznacuju za nekoho koho nemam rad, ani te tu nijak nepomlouvám ani nedohonestuju. Jsem si totiz vedomy, ze to pusobi dětinsky a tato poza nema nic spolecneho s realitou, ale pouze s osobnim psychickym stavem. Da se s tim tedy neco delat.
3/ Nerozumim tvému postoji, ale snazim se ho pochopit, ikdyz si s vysledkem ani zdaleka nejsem jisty, ale pokud nezkusim, nemuzu na beton rict, ze jsi primitivni sociopat. Vzhledem k tomu, ze velice vytrvale lpis na sve anonymite, mohu spekulovat, ze se za sve nazory stydis a ze sve alterego pouzivas pro vyreseni svych nenaplnenych ambici a krivd, ktere na tobe nekdo spachal.
4/Uprimne ani nevim o tom, ze mame nejaky spoj na RCO, ale 2 spoje jsem byl osobne instalovat minulé úterý na Konici. A pokud pocitam dobre, letos jenom v Olomouci skoncilo 6 spojů a je pravda, ze olomouc parti k bilym mistum na mape.