No a taky fakt že to jede nejpíš na 802.11...
Říkejme tomu asura2

Bohus píše:Nevim nevim. Ja bych si tohle do site asi nedal. Prijde mi to jako bastl nemuzu si pomoct.
hapi píše:mě se to líbí ovšem dost to plejtvá pásmem. Dneska se dá z 28MHz vytlačit 200Mbit v 10GHz a tohle jenom 85Mbit. I tak je to pěkný jenomže to jenom urychlí konec 10GHz pásma.
No a taky fakt že to jede nejpíš na 802.11...
Říkejme tomu asura2
Insider píše:Bohus píše:Nevim nevim. Ja bych si tohle do site asi nedal. Prijde mi to jako bastl nemuzu si pomoct.
No jistě že to je bastl.. Sice nevím co je větší bastl, jestli Alixy, karty RB, nebo naše mikrovlny, ale upřimně, na těhle bastlech stojí dnes polovina sítí v ČR.
Předpokládám, že se brzy objeví první ohlasy těch co to již mají, nebo to v nejbližších dnech obdrží. Tak uvidíme. Amen
P.S. Sám jsem zvědavej, ale mě se to líbí, funguje to, je to spolehlivé a hlavně levné.. Na MikroTik to má až moc velké koule, které ještě porostou
Ajfel píše:Insider píše:Bohus píše:Nevim nevim. Ja bych si tohle do site asi nedal. Prijde mi to jako bastl nemuzu si pomoct.
No jistě že to je bastl.. Sice nevím co je větší bastl, jestli Alixy, karty RB, nebo naše mikrovlny, ale upřimně, na těhle bastlech stojí dnes polovina sítí v ČR.
Předpokládám, že se brzy objeví první ohlasy těch co to již mají, nebo to v nejbližších dnech obdrží. Tak uvidíme. Amen
P.S. Sám jsem zvědavej, ale mě se to líbí, funguje to, je to spolehlivé a hlavně levné.. Na MikroTik to má až moc velké koule, které ještě porostou
Uz to mam, ale driv nez ve stredu to nepojede ani na stolePotom napisu nejake info. Doufam,ze nebude zadrhel v SN 000001
hapi píše:to insider: můžeš popsat jak to funguje a jaký všechny pásma tam jsou dostupný? jak je to zapojený a co to všechno využívá. Předpokládám že tam je obyč karta a v odu je něco co převede signál na jinou frekvenci... asura2
Thomeless píše:kdyz mi sem do Varu neco pucite tak to rad taky otestuju
Ajfel píše:Nedostal jsem tu nabidku
hocimin1 píše:Slo by udelat nejaky technicky speciifkace. V jakem pasmu to jede, co to umi. Kolik kanalu tam je atd, jake vykony. Proste nejaky info na strankach jsem nic nenasel nez jenom testy rychlosti. Je vubec to pasmo volny pro vsechny nebo je neco potreba atd.