ahoj, mám verzi 4.11 a nemůžu nastavit vysílání na 5,4 na PtP spoji, měnil jsem různé státy. frekvence se sice ukázala ale není vysvícena tučně jako ostatní povolené. přepnul jsem tedy a stejně to nejde.
nechápu proč to u CZ vůbec není když je to tady povolené???
není na to náhodou potřeba dokoupit ten superchanel?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
jak mám vysílat na 5,4 GHz ?
jak mám vysílat na 5,4 GHz ?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
a neni u nás náhodou povoleno od 5500MHz? Respektive 5475MHz tušim. Tim pádem se dolu s 20MHz kanálem nevejdeš a správně ti to ukazuje ouzký kanály protože se tam vejdeš pouze z 5 a 10MHz kanálem.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
no hlavně že 5,2 tam dát jde, ale venku je to také zakázané
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
to sice jo ale kdo pozná kde to chceš použít? Stejně tak si to můžeš dát do pokoje jako ven.
0 x
hapi píše:a neni u nás náhodou povoleno od 5500MHz? Respektive 5475MHz tušim. Tim pádem se dolu s 20MHz kanálem nevejdeš a správně ti to ukazuje ouzký kanály protože se tam vejdeš pouze z 5 a 10MHz kanálem.
5470-5725
0 x
jo to bude vono, každopádně se tam nevejdeš s 20MHz kanálem. Leda najít správný country a bejvalo to zimbabve nebo něco takovýho.
0 x
hapi píše:jo to bude vono, každopádně se tam nevejdeš s 20MHz kanálem. Leda najít správný country a bejvalo to zimbabve nebo něco takovýho.
Ve verzi 4.11 si zapnes superchanel a das kanal 5480 a mas vystarano.
0 x
hmm ja ho zapnu a stejne to nemám tučně tu frekvenci a když přepnu tak se to nespojí
0 x
-
většinou se klient přizpůsobil ap
0 x
hapi píše:to sice jo ale kdo pozná kde to chceš použít? Stejně tak si to můžeš dát do pokoje jako ven.
tak to jste šťastní, tady jezdí auto čtú každý 3 týden v sobotu a měří a to bydlím vprdeli, kde bydlí 7 k obyvatel, ty dopisy a flastry co rozdali nejsou nijak malé. Pošlou ti pak graf, co kdy kde jak jsi udělal a co překročil s pozvánkou do správního řízení v Praze. Takže ty indorové frekvence venku se tu řešili taky

5620-5660 frekvence 5GHz pro meteostanice
0 x
nemyslel jsem to že používám indoor ale že výrobce těžko pozná jestli to chceš použít jako APčko doma na stole a nebo venku.
Ano, indoor pásmo je venku prasárna ovšem ti co tam vlezou, daji víc prostoru ostatním.
Ano, indoor pásmo je venku prasárna ovšem ti co tam vlezou, daji víc prostoru ostatním.
0 x
- sub_zero
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
FRIDOLIN píše:hapi píše:to sice jo ale kdo pozná kde to chceš použít? Stejně tak si to můžeš dát do pokoje jako ven.
http://tn.nova.cz/zpravy/doporucujeme/s ... adary.html
5620-5660 frekvence 5GHz pro meteostanice
expert na wifi site?

0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
hapi co je na tom zaprasárnu?
není to nic jiného než nařízení ČTU ale nějakou praktickou věc v tom nevidím, já bych udělal indoor třeba jen 5 GHz - 5,1GHz. to by mohlo stačit
indoor se moc nepoužívá tak jako 2,4 a není mi tedy dost jasné proč tomu dali tolik kanálů
není to nic jiného než nařízení ČTU ale nějakou praktickou věc v tom nevidím, já bych udělal indoor třeba jen 5 GHz - 5,1GHz. to by mohlo stačit

indoor se moc nepoužívá tak jako 2,4 a není mi tedy dost jasné proč tomu dali tolik kanálů

0 x
protože jsou na cestě bezdrátové přenosy fullHD videí a podobný kraviny do 300Mbit. Ani se neptej kolik lidí to použije aby nemuselo mít doma kabel na víc. 300Mbit bude pořádně širokej kanál.
0 x