❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
rb711
Tak ti posilaj schvalne nejaky vadny
))
Dneska dopolko mi dojelo dalsich 10 kousku a ze zvedavosti sem je vsecky testnul jesty nejakej zabzuci a ani jeden

Dneska dopolko mi dojelo dalsich 10 kousku a ze zvedavosti sem je vsecky testnul jesty nejakej zabzuci a ani jeden

0 x
Pravdepodobne to sumi ta baterie keramickych kondiku ve zdroji a dela to jen v urcitem rozsahu napajecich napeti. Normalne to neni na zavadu funkce.
Vtip je v tom, ze tyhle kondenzatory jsou z podobne hmoty jako piezoreproduktory treba v digitalkach. Takze kdyz se spravne vybudi, tak funguji jako reproduktor nebo i jako mikrofon.
Vtip je v tom, ze tyhle kondenzatory jsou z podobne hmoty jako piezoreproduktory treba v digitalkach. Takze kdyz se spravne vybudi, tak funguji jako reproduktor nebo i jako mikrofon.
0 x
"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."
Určitě jich už máte pár nasazených. Já jsem trochu rozčarován nasadil jsem ho u klienta a propustnost žádná sláva. Mám AP s CM9 a na to pověšený 3 klinety s 411 a CM9 . Na nich v pohodě udělám Bandwithtestem 17/12 MB HD. Ale oproti te 711 (signal 68dB a CCQ 95/95) udělám pouze 11/8 to je mi divné, nastavení u wifi je stejne jako na tech RB411.
Máte to někdo spoj PtP RB711 - RB 711. Planuji to vyházet za 411 s CM9 ale nevim nevim. Na PtP s 411 s CM9 bez nstream udelam 21Mbits HD uplne v pohode, ale kdyz vidim co jsem nameril na tom sektoru tak nevim nevim
Máte to někdo spoj PtP RB711 - RB 711. Planuji to vyházet za 411 s CM9 ale nevim nevim. Na PtP s 411 s CM9 bez nstream udelam 21Mbits HD uplne v pohode, ale kdyz vidim co jsem nameril na tom sektoru tak nevim nevim
0 x
a jak mas nastene hardware retries na te 711?
0 x
To je fakt divne. A antenu mas genglebox s mmcx?
Ted jsem to schvalne zkusil na me rb711 u klienta udela to download 17 a upload necele 3mbit a kolisa to.
Ted jsem to schvalne zkusil na me rb711 u klienta udela to download 17 a upload necele 3mbit a kolisa to.
0 x
jo u RB411 je gentle s UFL a na te RB711 je gentle s MMX.
Jako udelam tech 11/8. Cekal jsem prave ze udelam vic. Alespon tech 14-17/13.
JEstli to teda neni tim ze jedtlo CM9 na AP proti R5Hn-M na klientovi.
JEste dodam AP je 433AH verze 3.25- 1xCM9 antena TetraAnt14-5 na 5Ghz a 1xR52 na 2,4 Ghz vsesmer - DATA RATES max. na 36Mbits
v te 711 je 4.1
v tech 411 je 3.25
vse zregulovano.
Jako udelam tech 11/8. Cekal jsem prave ze udelam vic. Alespon tech 14-17/13.
JEstli to teda neni tim ze jedtlo CM9 na AP proti R5Hn-M na klientovi.
JEste dodam AP je 433AH verze 3.25- 1xCM9 antena TetraAnt14-5 na 5Ghz a 1xR52 na 2,4 Ghz vsesmer - DATA RATES max. na 36Mbits
v te 711 je 4.1
v tech 411 je 3.25
vse zregulovano.
0 x
Ja bych to videl na antenu 
Obcas mi pomohlo posunout o kousek antenu , kdyz byla trebas moc blizko komina nebo zdi ... 10 cm posun a jelo to jak z praku

Obcas mi pomohlo posunout o kousek antenu , kdyz byla trebas moc blizko komina nebo zdi ... 10 cm posun a jelo to jak z praku
0 x