existuje nějaký resetátor do com portu nebo do ethernetu který by resetoval board?
v jedné lokalitě se furt zasekává a nevím co s tím.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
hw restátor na mikrotika
hw restátor na mikrotika
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
vyměnit. Žádný RBčko se nám jenom tak ze srandy nezasekává. Ten kdo musí u RBček používat resetátor je podle mě amater. Vždycky to má svůj důvod proč se to zasekává.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
Zasekly rb jsem tez snad nevidel, zkus vymenit nejdriv zdroj a zkusil bych jestli neni nekontakt mezi radio kartickama ve slotu. Pokud nepomuze je bud vadna nejaka karta nebo rb.
0 x
vymen zdroj, pripadne mikrotika. A pred nej dej UPS nebo baterie. Mikrotik se nesmi zasekavat
0 x
mám dojem že to dělá napětí v síti 230V
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Dojmy bych v tomdle pripade nechal na zensky a sem je netahal
Zkus vymenit zdroj jak psali ostatni a dej predto UPS pokud to bude delat stale.
Taky se nam MK nezasekava a kdyz uz to jednou nastalo, tak to delalo stare RB532 kde uz byly asi pryc kondiky potazmo neco jineho co jeste ovlivnovalo civku.

Zkus vymenit zdroj jak psali ostatni a dej predto UPS pokud to bude delat stale.
Taky se nam MK nezasekava a kdyz uz to jednou nastalo, tak to delalo stare RB532 kde uz byly asi pryc kondiky potazmo neco jineho co jeste ovlivnovalo civku.
0 x
Daniel Tasáry
-
uz jsem to taky resil, ale ne na RB ale PC platforme a mam tam na radu od Michala Simana toto http://www.onlinetechnology.cz/sds-micro/sds-microlight
Nekdy se mi kousl pc router 1x 14dni a pak jel treba 2 mesice. Tohle mi to vyresilo.
Nekdy se mi kousl pc router 1x 14dni a pak jel treba 2 mesice. Tohle mi to vyresilo.
0 x