❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

rb711

Problematika MikroTik RouterBoard hardware
ppp76
Kontaktovat uživatele:

Re: rb711

Příspěvekod ppp76 » 15 years ago

Koukam jirous dodava anteny typu dodo (dodelej doma) :mrgreen:
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 15 years ago

ne, měl jsem tam i jinej pigtail a ten to dělal taky a to je mám jinde na DBII kartě a tam držeji ok.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Ja to zapojoval do schiboxu a drzeli vsecky ok . Ted mam jinej problem nemam mmcx schiboxy a budeou az dlasi tejden , co aj tem lidem dam ... asi pauzu :mrgreen:
0 x

hapi

tak jsme nasadily prvních pár RB711 a musim říct, že je to teda hrůza. Maji u sebe nový silnější gentleboxy ale signály jsou podstatně horší.

Navíc jaksi nikde nejsou skladem a L4 nemá už vůbec nikdo. Vlastně nikde neni ani jedno RBčko skladme což mě docela sere. Jak je to sakra možný.
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

To bude tema gentleboxama :mrgreen: ja problem nemam ani z jendou rb711 a dal sem jich uz 23 celkem
0 x

hapi

a kde si 23 kousků sehnal? já je mám měsíc objednaný a nic
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Neco z i4 neco z ipmedie, bral sem vsecko co meli :) a rb 411 nemeli tak sem si nahrabal na sklad rb711
Ted sem na dovoleny tak sem zvedavej az se vratim jestli uz bude zas co obednavat :mrgreen:
0 x

hocimin1

Příspěvekod hocimin1 » 15 years ago

V ASPE pisou skladem jak 411 tak 711. Dneska jsem objednaval
0 x

hocimin1

Tak dnes dorazili objednane RB711. Po zapojeni me v nich neco šumí, taky Vám to dělá ?
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 15 years ago

Copak by v nich asi sumelo, nejspis nejaky pulsni zdroj, at si sumi jak chteji dokud to nerusis STAcko v panelaku ze :)
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 15 years ago

aspa ma RB711, vcera objednano,dnes dodano 8) u i4 vi uplny kulovy, prej cekaj na potvrzeni dodavky od samotneho mikrotiku,to vypada aspon na 14 denni sucho po RB...hruza a des...

EDIT : at nejsem jen kritikem, v i4 se zahadne objevily skladem RB711 a 411xx , aspon neco...
Naposledy upravil(a) pcwifi dne 28 Aug 2010 00:08, celkem upraveno 1 x.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 15 years ago

pcwifi píše:aspa ma RB711, vcera objednano,dnes dodano 8) u i4 vi uplny kulovy, prej cekaj na potvrzeni dodavky od samotneho mikrotiku,to vypada aspon na 14 denni sucho po RB...hruza a des...
433 nemá asi nikdo, v aspě mi řekli že tak za 3 týdny snad budou
0 x

hocimin1

Maxik píše:Copak by v nich asi sumelo, nejspis nejaky pulsni zdroj, at si sumi jak chteji dokud to nerusis STAcko v panelaku ze :)

JO jasny me to taky nevadi kdyz nebudou rusit. Jen ze to RB411 nedelali tak me to prekvapilo
0 x

Honza_S

Příspěvekod Honza_S » 15 years ago

to "šumí" je něco v bezdrátové části. při vypnuté wlan to nedělá, ale jak se zapne tak to začne - zatím jsem to pozoroval jen na stole když nebyla připojená k AP, na střeše jsem na to vždycky zapomenul :)
0 x

hapi

to si nemyslim, když se zapne tak bezdrát je zakázanej a šumí to stejně. Je to ve zdroji na desce.
0 x