No ten radom bude taky něco stát. Zajímavý, říkáš že kanálu je dost a pak polemizuješ o čistotě pásma. Nedavno jsme si myslely že na vesnicích taky bude čisto ovšem z města se linou takový bordely, že by ses divil. Jirousky ty bordel nesliší, panelky to sliší dokonale podobně jako waveanty.
Jo a záruku 5 let dává i4wifi, ne waveant.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
duální antény od waveantu
Re: duální antény od waveantu
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
no trochu dialog
waveant je firma i4
antena s randomem je furt levnejsi nez jirouska
ja jsem psal ze ten spoj neni na vesnici ale v lese, je to proste "romantickej spoj"
waveant je firma i4
antena s randomem je furt levnejsi nez jirouska
ja jsem psal ze ten spoj neni na vesnici ale v lese, je to proste "romantickej spoj"
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
když v ozařovači není plast tak z čeho je? ze železa? 

0 x
ano, jrc ho ma take komplet plechovej
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
To jo, ale JRC ho má úplně jinak tvořenej. A navíc je uvnitř radomu.
To chceš říct že na tom čumáku není plast? http://www.i4wifi.cz/img.asp?attid=219674
To chceš říct že na tom čumáku není plast? http://www.i4wifi.cz/img.asp?attid=219674
0 x
ano tam je ale nejsou tam žádné šrouby a nemá to žádnou nosnost, navíc by měl být UV odolnej
stejnak je mi to fu, protože tu anténu bych nasadil pouze s randomem.
stejnak je mi to fu, protože tu anténu bych nasadil pouze s randomem.
0 x
okoun píše:prowax zatím vynech protože není duální...
stejnak waveanty vždycky byla jiná třída než prowax a JRC tak nevím proč je srovnáváte. prostě každá anténa je určená na něco jinéh.
já bych srovnával tento waveant s raketou.
dualni prowax uz je bezi

0 x
okoun píše:já nevím co tady všichni blázníte každá anténa má laloky to že je některá firma nezakreslí tak to se nedá nic dělat. ale prostě z praxe neznám anténu bez laloků.
k těm starej waveantům: anténa funguje naprosto normálně jediný problém který jsem viděl je to že se nedá dát za ní krabice s boardem a druhý je ten že po nějakém čase praskne ten plast, jinak funkčnost měla úplně normální, komu fungovala špatně tak měl asi nějaký divný kousek.
Tak to si dovolim predvest par desitek spatnejch kousku do kterejch mi bohapuste zatejkalo, mel sem jich nasazenjch asi 150, uplne ty prvni ty bylo ok pak zacli delat novejsi a tem se uvolnoval zaric z teho plastu a zatejkalo no zarize a tim padem pak dale do kabelu , takze vcymena zarize plus kabelu protoze byl vlhkej

0 x
to ji je tedy nějak ceníš 500 za kousek 

0 x
ppp76 píše:okoun píše:prowax zatím vynech protože není duální...
stejnak waveanty vždycky byla jiná třída než prowax a JRC tak nevím proč je srovnáváte. prostě každá anténa je určená na něco jinéh.
já bych srovnával tento waveant s raketou.
dualni prowax uz je bezi
opravdu? kdes ho sehnal?
0 x
okoun píše:to ji je tedy nějak ceníš 500 za kousek
Za vic je neprodejna jako pouzita

0 x
net.work píše:Na MikroExpu ho meli... cena okolo 12tisic cca...
JJ presne tak na mikroexpu uz je ukazovali a testovaci vzorek se nekde otestovat musi

Pro stourali co zas budou kontrovat cenovkou , za kvalitu co me nezklamala si rad zaplatim, muj cas je drazsi jak kvalitni antena ke ktery uz nemusi nikdy vylezt .
Waveant me krute zklamal mnohokrate a uz jim neverim. Po te co mi bylo radne vysvetleno jak ktery kontrukce anteny funguje uz se ani nedivim

A pochybuju ze se waveant s tema antema padtla pri vyvoji jako prowaxaci. Wavenat jedou na kseft kdezto ten clovek co to dela pro prowax to dela bo ho to bavi a je pro to zapalenej . Mel sem moznost s nim loni na jednej vystave dlouze pokecat a on vi kudy tece reka

0 x
ppp76 píše:net.work píše:Na MikroExpu ho meli... cena okolo 12tisic cca...
JJ presne tak na mikroexpu uz je ukazovali a testovaci vzorek se nekde otestovat musia musim uznat ze se jim povedli , ostatne cokoliv sem od nich mel tak me zatim nezklamalo
Pro stourali co zas budou kontrovat cenovkou , za kvalitu co me nezklamala si rad zaplatim, muj cas je drazsi jak kvalitni antena ke ktery uz nemusi nikdy vylezt .
Waveant me krute zklamal mnohokrate a uz jim neverim. Po te co mi bylo radne vysvetleno jak ktery kontrukce anteny funguje uz se ani nedivim.
A pochybuju ze se waveant s tema antema padtla pri vyvoji jako prowaxaci. Wavenat jedou na kseft kdezto ten clovek co to dela pro prowax to dela bo ho to bavi a je pro to zapalenej . Mel sem moznost s nim loni na jednej vystave dlouze pokecat a on vi kudy tece reka
Těch 12tis neni tolik, když vezmu duplexní Jirouše, který začínali taky na cca 12ti tis...

jj, za kvalitu si rád zaplatím

0 x
hapi píše:ty ozařovače jsou super. Ten duplexní na Nku moc chodit nebude protože je moc kvalitně udělanej
Jinak ano, konkurence přišla s připojovací sadou za zlomek naší ceny... no bohužel se k nám donáší, že ty hračky od UBNTu začnou do půl roku blbnout a pak to klientovy osoleji za cenu 4k za mikrotika
Jak kvalitní je ten plast, co drží ozařovač, na té 40cm parabole?? Už to někomu prasklo? Co jak snáší povětrnostní podmínky?
Díky
Besito
0 x