okoun píše:1. seš drzej jako kluk na písku
2. můj poslední příspěvek v tomto vláknu, protože se tady nehodlám dohadovat o tvému zvláštnímu přístupu k přírodě.
já psal o ořezání stromu to ano, ale nepsal jsem kdy a už vůbec ne jestli kvete. to bych ani nedělal se v tomto vedru hrabat po stromu (navíc spousta líp je zde už odkvetlá, což tě asi moc nezajímá).
1. navíc jak můžeš vědět jaké mám zkušenosti. (nejdřív sem piš co si dělal se stromama (kolik jich po tvém zásahu umřelo a kolik stále žije), že tady tak povídáš o moudrech)
2. tvoje slovní vyjadřování jako pižlat, fakt nevím co tím myslíš, já to neznám.
3. asi jsem už někde nevím kde, ale uříznout jednu "blbou" větev a "zkurvit" strom to je prostě vyjádření nějakého ...... ...... ....... !
4. všechno co tady tak píšeš a seš si tím jistý je jako kdybych tady ukázal nějakou fotku na které bych ukázal že půjde čtvrt stromu do ...... , ALE JÁ ZDE ANI NIC NEUKÁZAL
z těchto všech bodu vyplývá pouze to, že si se sem přišel jsem hádat a především URÁŽET (táké tady od tebe vlastně nic smysluplného nevzešlo).
ad 2) Hurá...
1) Soudě podle příspěvků možná rozumíš sítím, ale s přírodou to nebude moc slavné. Nemusím být ekoterorista, aby po mém zásahu přežily všechny stromy.
2) Toho bude víc, než jedno slůvko...
3) Téma začneš o 3m špičce lípy a teď se tváříš, že je to větvička, která ani nestojí za řeč. Tam je nějaká nekonzistence vyjadřování.
Jistě, když tu píšeš hovadiny a vydáváš to tu za moudra, logicky musím poskytnout tvým pomýleným názorům protipól.
Btw: Stále jsi nenapsal, kde konkrétně máš oporu v zákoně. Že bys ustřelil a jen to nepřiznáš?