Zdravím,
jaký používáte AP když chtěj klienti pokrytí po bytě? Dříve jsem používal Straightcory WRT a chodily dobře a nikdy nebyl problém. Teď už se ale neprodávaj tak jsem zkoušel nějakýho TP-linka a hrůza děs!
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Jaký AP pro pokrytí bytu?
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
ja pouzivam TP-LINKy jako domaci ape normalne a spokojenost
0 x
Bývalý ISP...
A jakej typ používáš? Já jsem zkoušel TL-WR543G a dal jsem to asi ke čtyřem lidem a všichni si stěžujou že jim to přes to padá a jede na prd.
0 x
U mě na síti mám nasazené všude Zcomaxy 2204 a maximální spokojenost. Cca jsou tam 2 roky a jedou v pohodě a cena také přijatelná.
0 x
taky používáme zcomax, ale nesmí to být ta revize TX, ta zlobí. Dnes už se to dává v podstatě ke všem klientům
0 x
Asi jedine ty zcomaxy, slusny pomer cena/vykon .TP-Linku mam na siti jenom par a uz je davat nebudu, neosvedcili se.
0 x
v com sa neosvedcili..? ja mam trebars jedneho doma a ide uplne vzorovo...
0 x
-
0 x
Pripojenie na Slovensku.
http://www.citicom.sk
http://www.citicom.sk
Taky se přidám k dotazu. V 99% potřebujeme aby wifi bylo v režimu AP (čistý bridge) NAT se provadi na našem Mikrotiku. Staré ovislinky 1120 a WRT na to byly skvělé. Dnešní routery mě přijde že jsou moc "chytré" a každý umí jenom NAT. Co používáte na bridge?
Díky
Díky
0 x
honzam píše:Taky se přidám k dotazu. V 99% potřebujeme aby wifi bylo v režimu AP (čistý bridge) NAT se provadi na našem Mikrotiku. Staré ovislinky 1120 a WRT na to byly skvělé. Dnešní routery mě přijde že jsou moc "chytré" a každý umí jenom NAT. Co používáte na bridge?
Díky
Ten zcomax.
0 x
co na těch TX revizích zlobí? Ten bridge umí ale lidi bohužel nakupují podle vzhledu krabičky a tady CC&C moc nevede
0 x
Ja pouzivam ke vsem na doma TP-LINK 542G (jeden zakaznik si sam koupil 543G) a vsechny funguji perfektne navic umi VPN ktere je funkcni vuci MikroTiku:-)
Na siti jich mam desitky a zadny problem - prvni revize firmwaru pry nebyla dobra, ale to me uz nepotkalo.
Nebo kde rusim 2,4GHz pripojku (vzdy WA-2204-TX) a davam 5GHz RB, tak jim to nechavam na doma a pridam misto 2dBi 6dBi antenu a taky noproblemo.
Ahoj Lada
Na siti jich mam desitky a zadny problem - prvni revize firmwaru pry nebyla dobra, ale to me uz nepotkalo.
Nebo kde rusim 2,4GHz pripojku (vzdy WA-2204-TX) a davam 5GHz RB, tak jim to nechavam na doma a pridam misto 2dBi 6dBi antenu a taky noproblemo.
Ahoj Lada
0 x
honzam píše:Taky se přidám k dotazu. V 99% potřebujeme aby wifi bylo v režimu AP (čistý bridge) NAT se provadi na našem Mikrotiku. Staré ovislinky 1120 a WRT na to byly skvělé. Dnešní routery mě přijde že jsou moc "chytré" a každý umí jenom NAT. Co používáte na bridge?
Díky
cokoliv co umi NAT umi i bridge, ale nesmis pichnout privodni kabel do WAN portu ale do LAN

0 x
Jan Ptáček
Presne tak to je s tim NATem, ale je dobre tam vypnout DHCP pokud tam mas uz jedno vstupni DHCP.
Ahoj Lada
Ahoj Lada
0 x