❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Nejkvalitnejsi anteny na trhu ?

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
basty
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejkvalitnejsi anteny na trhu ?

Příspěvekod basty » 15 years ago

ja mam teda ted od tyhana na test tuhle http://goo.gl/JDZP a teda vetsi shit jsem nevidel. Po par tydnech při deštích klesal signal o 15dB a ted to padlo uplne. Ta krytka zarice sla hodne lehce oddelat, ani tam moc nedrzela... uvnitr vlhkost. Pri sroubovani upadly 2 sroubky co drzi zaric. Jednak smontovani te anteny je silenost. Jen doufam ze nemaji ty lepsi stejny zarice.
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 15 years ago

Ja se bojim ze maj stejne ...ale to musi rict nekdo kdo je pouziva ... od dob co mam prowax uz nic jinyho nechci a zatim me nijak s antenou nezklamali , zadna voda nikde , vsecko pekne zalepeny . od jisty doby davaj na anteny s limcem co maj sice perfekt zalepeny odkalovaci srouby kdby nahodou byla v antene vlhkost ...zatim sem nemusel nikde zadnej vyndavat i kdyz to vyrobce obcas doporucil
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 15 years ago

ppp76 píše:Peyrak - Koukam kama bych pridel dalsi dve matky na ten JJ co mi tu lezi a nejak sem to nevylepsil .... ale velkej opruz je zmena polarizace :evil: to mam den hned o svacinu kratsi :D

do toho u co v něm jsou ty navařený matky tak zevnitř přidám ještě dvě matky a na krev to zakontruju, pak můžeš utahovat jak ze strany antény tak ze strany kleštiny a nic se ti neprotočí, takhle si to upravuju od začátku na všech a je to zatím nejlepší držák co jsem viděl. Jinak díky nízké ceně tu mám vždy jeden pár v krabici navíc a když mám měnit polarizaci tak radši měním celou anténu.
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Tak drzaky co jsou ted u Prowaxu uz tohle reseni maj na sobe pokud chapu tvou upravu dobre a menit celou antenu je trosku opruz kdyz ji mas na nejakym "dobre " pristupnym miste :evil: navrch tahat sebou antenu s jinou polarizaci, respektive dve anteny abych mel obe polarizace je hustej opruz kdyz u prowaxu povolim 4 matka otocim a jedu . Stesti je ze polarizaci musim nekde menit jednou za uherak. Kdyz sem menil polarizaci u anteny s namontovanym kovovym boxem za antenou byla to stejna pohodovka ... 4 matky otocit dotahnout a jedu . U JJ s tim lepenym boxem je to mala alchymie nez se to cely otoci . Takze pohodlnejsi prace a hlavne kvalitnejsi parametry jasne hrajou u mne pro prowax.

Pouzivate nekdo prowaxy s tema jejich kovovejma boxama primo na parabolu?
0 x

trandak
antispam: Ano

Příspěvekod trandak » 15 years ago

ppp76 píše:Tak drzaky co jsou ted u Prowaxu uz tohle reseni maj na sobe pokud chapu tvou upravu dobre a menit celou antenu je trosku opruz kdyz ji mas na nejakym "dobre " pristupnym miste :evil: navrch tahat sebou antenu s jinou polarizaci, respektive dve anteny abych mel obe polarizace je hustej opruz kdyz u prowaxu povolim 4 matka otocim a jedu . Stesti je ze polarizaci musim nekde menit jednou za uherak. Kdyz sem menil polarizaci u anteny s namontovanym kovovym boxem za antenou byla to stejna pohodovka ... 4 matky otocit dotahnout a jedu . U JJ s tim lepenym boxem je to mala alchymie nez se to cely otoci . Takze pohodlnejsi prace a hlavne kvalitnejsi parametry jasne hrajou u mne pro prowax.

Pouzivate nekdo prowaxy s tema jejich kovovejma boxama primo na parabolu?

Ty plechové nepoužívám, zy ty peníze si myslím, že je to zbytečný, kromě hodně zarušených oblastí - naštěstí já do nich nepatřím. Já za prowaxy dávám plastové rozvaděče, které si koupím v různých velikostech dle potřeby a vyjde to ještě levněji. A práce je na tom pouze vyvrtat čtyři díry na šrouby a udělat prostřední díru na konec antény a dole podle počtu průchodek.
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Ja zas davam kovovy vsade a hned , plastaky se mi moc neosvedcily, pri - 20 se mi uz stalo ze prasknuly kdyz sem do nich lezl :( . Ty kovovy mej sice vyssi cenovku nez plastaky ale myslim ze me prezijou a v pripade konce site za zelezo davaj ve sberne dost :D
Taky sem uvazoval je davat jen do zarusenejch oblasti , ale vzhledem k tomu jak to pokracuje , tam kde pred dvema rokama bylo nezaruseno je ted slusnej provoz udelam to hned a poradne a krom poruchy uz na to ani nesahnu .
Jediny ceho se ted trosku bojim je rb800 a jeji vetracek... zatim mi tu lezi jedna zavrena v boxu pekne v teple a uz par tejdnu na ni bezej veci aby byla vytizena na stoprocent a prozatim rbcko se uchladi v pohode . Jetse to testnu v parnym lete nekde na strese ale verim tomu ze tam ma dost vzduchu na chlazeni . Nerad bych do tej uzasnej bedny delal diru :evil:
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 15 years ago

kolik stojí ten box k prowaxu?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

trandak
antispam: Ano

Příspěvekod trandak » 15 years ago

To ti vůbec nezávidím, že si tam musel lézt v -20. To by jsem byl hodně nasr.... :evil:
0 x

Ajfel

Příspěvekod Ajfel » 15 years ago

0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 15 years ago

hmm, a to je v pořádku že kovová krabice za anténu stojí jako jedna jirousovka? ... ne vlastně je ten box ještě dražší.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Ajfel

Příspěvekod Ajfel » 15 years ago

hapi píše:hmm, a to je v pořádku že kovová krabice za anténu stojí jako jedna jirousovka? ... ne vlastně je ten box ještě dražší.

jj,stoji to skoro jako 2 jirousky bez limce, nechapu co je na tom tak draheho
0 x

David Liška
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod David Liška » 15 years ago

Copak vy nelezete v -20 na stožáry ?
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

trandak píše:To ti vůbec nezávidím, že si tam musel lézt v -20. To by jsem byl hodně nasr.... :evil:

No taky me to netesilo a malem sem tam zustal primrzlej ale kdyz musis tak musis ... nejhorsi byl ten vitr :twisted:
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

hapi píše:hmm, a to je v pořádku že kovová krabice za anténu stojí jako jedna jirousovka? ... ne vlastně je ten box ještě dražší.

Tak neni to levna cinska vyroba , delaj to cesi :D , ale jakmile si na ten kus zeleza zvyknes zjistis je je super, kdyz to vezmu proti jirous krabici kterou musis jeste lepit , ted kdyz po ni do roce lezes tesneni ti zustane prilepeny na viku a nebo spadne ted ho tam musis rovnat a kdyz pri tom ses na sotzaru tak 9 - 10 m sotjis na jedny noze jeste ne na vlastni tak ocenis poradnou krabici :twisted:
0 x

Blood
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Blood » 15 years ago

souhlas s prowaxem, máme je nasazené na 6 km a jedou mnohem líp, jak kdejakej spoj se "stejnýma" 24dBi anténama na 1km ;-)
0 x