❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Nejkvalitnejsi anteny na trhu ?

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
ppp76
Kontaktovat uživatele:

Nejkvalitnejsi anteny na trhu ?

Příspěvekod ppp76 » 15 years ago

Jake kdo mate zkusenosti s antenamy od ruznych vyrobcu a proc si myslite ze jsou ty nej? ... hlavne sem nepiste nazory typu sou levny ... nevidel sem levnou kvalitni antenu :twisted: na kvalitni antene je hodne rucni prace a tu si nechaj vyrobci zaplatit. Ja sveho vyrobce uz mam vybranyho mam ale nebudu zpocatku uvadet abych to neovlivnil hned v pocatku, treba se najde jeste lepsi :D . Co je podle Vas ukazatel kvality anteny? Vyrobci uvadeji na papir ruzne udaje a papir snese vsechno :( .Zkusenosti s ruznymy antenamy ruznych vyrobcu . Diky za nazory.
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 15 years ago

no tak to nemá smysl vůbec přemejšlet když nezáleží na ceně. Je to tyhan jako jedinej nejkvalitnější a přitom dostupnej v ČR. Límec dostatečně dlouhej, plachta před bubnem... profy práce budící respekt.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

honzam

Příspěvekod honzam » 15 years ago

"profi práce" né profy

Nevím jak tyhan. Ale snad jen prowax dává ke každé anténě měřící protokol o konkrétním kusu. Nebo to dává i tyhan?
0 x

okoun
antispam: Ano

Příspěvekod okoun » 15 years ago

také se přikláním k tyhanu a ani nejsou vůbec defacto drahé, jen mě štve že nejsou v praze
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 15 years ago

s tyhanem souhlas, mám je asi 30km tak v poho. Prowax je proti tomu odpad, mám teda jen jeden pár a možná jsem chytil špatnej kus, ale zohýbaný ty štefty na držák, zmršenej závit, chyběl ten šroubek uprostřed radomu, chyběl spojovák, za držák bych někoho zabil, prostě už to nechci, buď JJ nebo Tyhan.
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Tak s tyhanem souhlas sou vyborny i kdyz mejma favoritama sou PROWAXY. Kdyz porovnam s JJ tak je to jako srovnavat Dacii a luxusni Mercedes :D . Driv sem JJ pouzival ale kde jsem je vymenil za prowaxe ziskal sem lepsi propustnosti a lepsi signal.
Peyraku s tim ze ti dorazily takovy pomrseniny se hodne divim , osobne mam od njch tech 24dB cca 60 o poctech klientskejch anten ani nemluve a ani u jednej sem nemel problem s konstrukci a o nejakejch zohejbanejch steftech slysim poprvy. Osobne bych to reklamoval u dodavatele , vypada to spis ze to nekde nekomu spadlo na zem a jeste z teho neco vybral :D , protoze uz jen jak prijdou zabaleny zarucuje ze se jim jen tak neco nestane. Jednou se mi stalo ze to prislo priohly ale to s tim nekdo na poste pekne jebnul ale to sem reklamoval u posty jako poskozenej balik.
Je fakt ze u prvnich kusu byl problem s uchycenim a maj to i prowaxaci na strankach ofico napsany . Jednalo se tam o nejaky zavity v uchytu tady je odkaz http://www.prowax.cz/cz/BUG20070808. Jinak pokud se drzis montazniho navodu tak bez problemu. Priznavam ze jsem prvni kousky jel bez montazaku a pak sem zjistil ze to montuju blbe :D Precetl sem si navod a ejhle je po problemu :mrgreen:
Krom vyse uvedenjch firem ale o nicem lepsim u nas na trhu nevim. Nebo nekdo snad jo? :D
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 15 years ago

Co rikate na tyhan s limcem 440 mm prumer cena asi 2700 za kus, nebo prowax ? Me se vice pozdavaji tyhany, mam jeste doma asi 6 parabol 60cm, ale bez limcu a jsem liny na ne montovat 5 ozarovace.
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

No ja bych dal radeji prowax , velka vyhoda ze prijde smontovanej zemrenej jen pridelat drzak a jedem . jakakoliv antena u ktery prijde ozarovac nenamontovanej tak tej uz neverim, prec jen vyrobce to omeri nez to posle coz je nevyhoda u jirouse ze prijde rozmontovanej na kousky . uz sem dlouhy leta zadnej nebral ale kdyz si vzpomenu jak sem kvuli polarizaci musel rozebrat celou antenu nez sem otocil drzak ... hruza des bes... radeji sem tam pak hodil vyloznik :D
0 x

trandak
antispam: Ano

Příspěvekod trandak » 15 years ago

Peyrak píše:s tyhanem souhlas, mám je asi 30km tak v poho. Prowax je proti tomu odpad, mám teda jen jeden pár a možná jsem chytil špatnej kus, ale zohýbaný ty štefty na držák, zmršenej závit, chyběl ten šroubek uprostřed radomu, chyběl spojovák, za držák bych někoho zabil, prostě už to nechci, buď JJ nebo Tyhan.

Co se ti nelíbí na držáku? Mě se zdá docela pěkně masivní a i docela dobře se s ním šteluje. Mluvím tedy o držáku na 24 a 29 Prowaxech. Kvalitu zatím nemůžu srovnávat protože mám zatím jen na spojích Prowaxy.
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

trandak píše:
Peyrak píše:s tyhanem souhlas, mám je asi 30km tak v poho. Prowax je proti tomu odpad, mám teda jen jeden pár a možná jsem chytil špatnej kus, ale zohýbaný ty štefty na držák, zmršenej závit, chyběl ten šroubek uprostřed radomu, chyběl spojovák, za držák bych někoho zabil, prostě už to nechci, buď JJ nebo Tyhan.

Co se ti nelíbí na držáku? Mě se zdá docela pěkně masivní a i docela dobře se s ním šteluje. Mluvím tedy o držáku na 24 a 29 Prowaxech. Kvalitu zatím nemůžu srovnávat protože mám zatím jen na spojích Prowaxy.

Stastny to clovek co zacal a uz byly prowaxy na trhu :D My co sme zacinali kdysi a hloupe sme tam dali waveant a ted jich je kopec v garazi :evil:
0 x

RAket

Příspěvekod RAket » 15 years ago

ppp76 píše:
trandak píše:

Stastny to clovek co zacal a uz byly prowaxy na trhu :D My co sme zacinali kdysi a hloupe sme tam dali waveant a ted jich je kopec v garazi :evil:

Holt nic není dokonalé. Některé kusy D-comů byly taky naprd a to jsem si myslel, jaké jsou to luxusní antény s dobrým psv. Bohužel čas ukázal, že to tak dobré antény nejsou a teď už je tady ani nikdo nezmiňuje a tudíž asi ani nekupuje.
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 15 years ago

Držák JJ je po přidání dalších dvou matek nesrovnatelně lepší na práci. Dopravou poškozený nebyly, krabice byly OK, byl jsem si pro to osobně v aspě, muselo to ned na stožár, takže jsem si to pospravil. Dcom býval kvalita dřív, tak před dvouma rokama, teď je to děs. Tyhanovy 44 a 60cm antény jsou fakt špička současnýho trhu. Vlastně první wifi anténa co jsem měl v ruce byl jejich quad tak před 8-9 lety.
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Raket - Dcomy nejsou spatny ale delaj to buh vi z ceho a kdyz opresjka lak tak zacnou reznout a to je poradnej opruz kdyz zacne reznout antena :evil: a nebo to co jsem videl byly nejaky nahrazky dcomu a jeste z blbyho matrose :D
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Peyrak - Koukam kama bych pridel dalsi dve matky na ten JJ co mi tu lezi a nejak sem to nevylepsil .... ale velkej opruz je zmena polarizace :evil: to mam den hned o svacinu kratsi :D
Velka vyhoda tyhanu je ten obr limec ten udela v urcitym prostredi hodne moc , nastesti zas taku brutalitu tu jeste nemam :twisted:
0 x

rouchi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod rouchi » 15 years ago

A co sektorovky od Tyhanu ? samozřejmě se bavím jenom o 5Ghz ... 2,4ku už nepoužíváme...
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček