❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Vystavování faktur
miract píše:Ahoj, vystavujete všem vašim klientům, včetně domácích, měsíčně faktury?
ano, elektronicke, ke stazeni na Intranetu, papirove nevystavujeme nikomu
0 x
pouze tem , s kym mamme smlouvu a tam zalezi na smlouve, co si tam napises a co ti je schopen klient snest.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
-
- Kontaktovat uživatele:
a to musi byt aj elektronicky podpis k tomu, ci stacia oskenovane faktury?
0 x
alexanderi píše:a to musi byt aj elektronicky podpis k tomu, ci stacia oskenovane faktury?
Musi byt elektornicka znacka, mrkni sem

0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
tyhle cetrifikáty se mi zdaji jako pěkná kravina.
Nicméně posíláme lidem emaily o vystavení fakury a oni se přihláseji do systému kde si jí v pdfku stahnou. Myslim že jediný co je potřeba je aby razítko či podpis byl barevnej.
Požadovat pravost fakury je trochu zcestný. Ten certifikát si vemu z originální faktury a už můžu posílat taky certifikovaný faktury. Pak třeba když mi přijde PPLkem balík, má certifikát? Je to přece jenom kus papíru kterej si může vytisknout každej a k tomu balíku přilepit.
Nicméně posíláme lidem emaily o vystavení fakury a oni se přihláseji do systému kde si jí v pdfku stahnou. Myslim že jediný co je potřeba je aby razítko či podpis byl barevnej.
Požadovat pravost fakury je trochu zcestný. Ten certifikát si vemu z originální faktury a už můžu posílat taky certifikovaný faktury. Pak třeba když mi přijde PPLkem balík, má certifikát? Je to přece jenom kus papíru kterej si může vytisknout každej a k tomu balíku přilepit.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
jj, pak muze byt podvrh jako podvrh, ale pak taky bude zalezet na naivite platiciho
jak bych to osobne neresil
jak bych to osobne neresil
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
hapi píše:Myslim že jediný co je potřeba je aby razítko či podpis byl barevnej.
Faktura pokud obsahuje identifikacni udaje o vystavovateli nemusi obsahovat ani razitko ani podpis,faktura neni doklad o zaplaceni, ale pouze podklad k platbe
0 x
-
Ajfel píše:hapi píše:Myslim že jediný co je potřeba je aby razítko či podpis byl barevnej.
Faktura pokud obsahuje identifikacni udaje o vystavovateli nemusi obsahovat ani razitko ani podpis,faktura neni doklad o zaplaceni, ale pouze podklad k platbe
spravne

podpis a razitko je vyzadovano FU u prijmoveho pokladniho dokladu, na fakture nemusi byt nic a take tam nic nemame!
0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji
az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...