❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
na jakou maximální délku připojíte klienta (2,4)
na jakou maximální délku připojíte klienta (2,4)
viděl jsem všemožné prasárny, ale tato věc mě celkem zajímá. jedná se každopádně o přijmou viditelnost. vyberte nejbližší hodnotu
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
myslím že první dvě volby můžeš smazat a přidat ještě dvě 

0 x
ja bych tu anketu udelal spise na jakou prumernou vzdalenost pripojujete klienty na 2.4GHz
Se sinymi antenami se da pripojit i na 3-4 km a mozna i vice
Se sinymi antenami se da pripojit i na 3-4 km a mozna i vice
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
-
- Kontaktovat uživatele:
2 roky jel jeden klient s UNI24 proti štěrbinový sektorce na vzdálenost 19 km, dneska už by to asi nešlo, navíc tehdy nebyla dodržená norma.
0 x
no já jsem počítal, že všichni doržíte normu a nějakou přijatelnou kvalitu 

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
na 2,4Ghz normu nikdo moc neresi. Ve vetsine mest chytnes tak 50siti
0 x
dost naivni si myslet ze vsichni dodrzujou normy, kdyz vidim ten bordel v eteru a silu mnohych ap ktera jsou hodne daleko.. tak me pripada ze to naopak nikdo neresi
0 x
to nemyslite vazne s tema 2 a vice Km
pak ten eter ma vypadat
pak ten eter ma vypadat
0 x
nekde na vesnici mimo civilizaci proc ne ale ve meste je to tak pres ulici 

0 x
pri dodrzeni limitu je u standard anten pri vzdalenosti 2Km zisk priblizne 74dBi ,to povazuju za mez funkcnosti pri slinkovani na 11/11Mbs
0 x
to ano ale nepočítáš rezervu pro únik z důvodu šumu od ostatních sítí.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
udělal jsem tuto anketu právě proto, že spousta lidí to fakt prasí třeba přes 2Km přitom může třeba pro 4 lidi postavit lokální AP, ale oni prostě raději švihají klientský spoj tak daleko. je to halt hrůza.....
zjistil jsem, že to většinou dělají takové ty velké parazitní firmy....
zjistil jsem, že to většinou dělají takové ty velké parazitní firmy....
0 x
ta anketa mě celkem překvapila, myslel jsem si že tak daleko klienty nebude připojovat...
0 x
Mam malej zazrak asi , jsou to vesnice mimo civilizaci mezi kopcema kde chytnu tak 1 mozna dve site a mam tam pan10 proti pan10 z dob kdy sit zacinala a vali to na 7 km a je to v limitu nastaveny , druha otazka je jestli karty regulujou 

0 x
Od jednoho poskytovatele tady chytam signál na mobilu doma v obejváku a přitom má nejbližší AP 6KM daleko, v tom městě neni problém chytat jeho síť i ve sklepě 
Dokonce co jsem se bavil s konkurencí, prý ho chytají ve měste vzdálenym 25KM
A kontrolní otázka, kolik do toho asi pouští a co v tom má za karty, když na 6km s volnym výhledem mám úrověň na 8dB všesměru proti jeho 15dB sektorkam zisk -65dB?

Dokonce co jsem se bavil s konkurencí, prý ho chytají ve měste vzdálenym 25KM

A kontrolní otázka, kolik do toho asi pouští a co v tom má za karty, když na 6km s volnym výhledem mám úrověň na 8dB všesměru proti jeho 15dB sektorkam zisk -65dB?
0 x