❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
náhledy vyfocených obrázku z webkamer, hotové řešení
náhledy vyfocených obrázku z webkamer, hotové řešení
ahoj, nějak jsem línej něco vytvořit v php, ale nemáte někdo náhodou vytvořen nějaký scrip, který by vytahoval ze složky kam FTP nahrálo obrázky z kamery, obrázky a vytvářel miniatury?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
za hodinu ti to napíšu podle toho jak budeš chtít.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
ok
nechci nic víc než vytvářet miniatury podle obsahu určitého adresáře, dále bych potřeboval vyřešit aby se ty miniatury k jednotlivým obrázkům nevytvářely duplicitně. no a to je vše
díky

nechci nic víc než vytvářet miniatury podle obsahu určitého adresáře, dále bych potřeboval vyřešit aby se ty miniatury k jednotlivým obrázkům nevytvářely duplicitně. no a to je vše
díky

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
no a k tomu prostoru přistupuješ přes ftp nebo přímo na disk přes webserver? maji se zachovávat miniatury? Budou někdy schodný názvy?
0 x
kamera to nahrává na ftp, které potom kopíruji do složky na web serveru k obrázkům přistupuji z webserveru. miniatury by bylo lepší mazat na konci dne (tedy třeba ve 23:00). shodné názvy nebudou.
díky
díky
0 x
a jak to bude fungovat, koukneš na web a tam ti vyskočí hromada náhledů? Mažou se nějak ty původní fotky nebo ne? Podle čeho poznám že už ten náhled tam bejt nemá. Osobně bych udělal kontrolu datumu vytvoření náhledu a pokud bude starší třeba než 2 dny, tak se smaže ovšem jak poznám že se už generovat nemá a tedy jsme zase na začátku a to jestli se původní snímky nějak mažou což se dá zařídit přes phpko taky.
0 x
je to jednoduché, od 6:00 do 23:00 se nahrávají průběžně obrázky do určité složky pomocí ftp. průběžně to každý den sleduji, jestli tam třeba někdo nekrade atd.. po 23:00 se celý obsah přesune do složky archivní, kde jsou všechny obrázky za cca 1 rok. soubory mají název podle toho kdy byly vytvořeny. nic víc nic mín. stránka mi vygeneruje vždy všechny obrázky za den a já si z nich vyberu. problém je právě v tom že obrázky začaly být moc velké a stránka byla náročná na prohlížení.....
0 x
jasný, chápu, takže prostě udělám script kterej ti zobrazí náhledy ze složky a bude mazat starý náhledy. Ostatní věci už si pořešíš sám ok?
0 x
ok, ale mazat. Mazání mohu nastavit sám v cronu. Jde mi spíše o to, že se budou vytvářet náhledy, a potom aby tam byla nějaká kontrola aby se ty náhledy nevytvářely když už budou vytvořeny.
0 x
to je jasný
0 x
http://www.skylan.cz/standa/okoun/
6165 snímků
pokud má server víc jader, spolehlivě je využije všechny na max.
Pozor !!! trochu náklad pro ramku a prohlížeč.
6165 snímků
pokud má server víc jader, spolehlivě je využije všechny na max.
Pozor !!! trochu náklad pro ramku a prohlížeč.
0 x
ok, díky ale jak se to dá stáhnout? já si to upravím abych po kliknutí otevřel klasický obrázek
0 x
kolik dáš 
proto sem tam udělal náhledy při najetí myší na obrázek aby se nemuselo votvírat.

proto sem tam udělal náhledy při najetí myší na obrázek aby se nemuselo votvírat.
0 x
jo skylan potřebuje penízky, no tak jsem ochoten dát 500 Kč...
0 x
pošli mi PMko s nějakym online kontaktem (jabber,icq,mail)
Nějak se dohodneme.
Nějak se dohodneme.
0 x