❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Přechod na 4

Oznámení a diskuse ke konkrétním verzím.
jarapa
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Re: Přechod na 4

Příspěvekod jarapa » 15 years ago

Odpovim ti stejne jako kdyz se me zepotala matka proc ji chci upgradovat FW v mobilu - protoze je to lepsi a jsou tam opravene chyby, zvysena stabilita, pridane nove funkce atd.

Jasně, ale otázka je v čem je to lepší. Jediný co vím je podopora n a tu tam přidali jen proto aby se přestoupilo na novou verzi. Jinak o virtualizaci zas tak moc nestojím. A víc lepšího či nových funkcí tam není, nebo se mýlím?
Na opravené chyby si ještě počkám až to vychytaj... O stabilitě bych polemizoval, když se koukneš na ohlasy.

Takže si ještě počkám, až to bude nutnost....
0 x
Jára

havajan

Příspěvekod havajan » 15 years ago

Zdravim, mam dotaz. Jde mi o podporu karty N52n. Ted jsem downgradoval RB433UAH z 4.3 (pod tim ta karta jela, ale bohuzel to byla jen demovka) zpet na 3.3, no a kartu zase nevidim. Jak jsem se tu docetl podporuje ji 4.0 a vyse. Jde nejak prenest licencni klic, aby ta 4ka jela? Jsem lama a ted se mi zadarilo udelat seriovej kabel a nahrat tam zpet 3.3 tak nevim jestli je to mozne nebo ne. Diky moc vsem.
0 x

Hallo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hallo » 15 years ago

Updatuj licenci a upgraduj na v 4.3.
0 x

dantasik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod dantasik » 15 years ago

Nejdriv nahraj verzi 3.30 potazmo 3.25+ pak dej update licence a pak dej 4.x
0 x
Daniel Tasáry

havajan

Příspěvekod havajan » 15 years ago

dantasik píše:Nejdriv nahraj verzi 3.30 potazmo 3.25+ pak dej update licence a pak dej 4.x

OK, tu 3.3 uz tam mam ted jsem stahnul 4.4 a jestli to dobre chapu, staci po nahrati nove verze updatovat licenci primo ve winboxu?!
0 x

Martin_H

Příspěvekod Martin_H » 15 years ago

JJ dnes jsem to dělal upgrade po kabelu netinstalem a po najeti ve winboxu okamzite hlaska na upgrade licence. Stací potvrdit.
0 x