❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Verze 3.30
Re: Verze 3.30
Jeden pokus Ti prošel? Tak až to uděláš 100x a vždycky se Ti to povede, můžeš říct: ano, funguje to naprosto spolehlivě a vždycky ;)
0 x
Leeonek píše:Jeden pokus Ti prošel? Tak až to uděláš 100x a vždycky se Ti to povede, můžeš říct: ano, funguje to naprosto spolehlivě a vždycky
ANo, souhlasim, me to taky drive za dob minulych prochazelo, protoze jsem nevedel o jinem zpusobu. Jednou to ale se mnou pekne vydrbalo a od te doby pouze rsc, tim neni co zkazit.
0 x
Macek píše:Po nahrání této verze, se mi 4z 11klientů na kartě R52 neustále odpojují a připojují - log píše disconected, ok, reasociating, conected .. a pořád dokola..
díky
Nevíte někdo jaká poslední nejvyšší verze tímto jevem netrpí? Je pravda že 3.30 co se týče wifi se jim nepovedla

0 x
Hodil jsem to na jednu RB600, je tam 11 klientů a nic takového jsem zatím nezpozoroval.
0 x
asi to vbude v zavislosti na platforme, podle me na radu 433 je treba mit treba 3.27 kvuli bugu na eternetu, v te jsem si vsim jen blbe nabidky kanalu na wifine v CZ ale jinak snad ok, rb600 3.10, 3.13 vic netreba, PC 3.10, 3.13 kdo chce experimentovat at si tam da co chce 

0 x
u 3.13 jsem se u klientů se zlou potázal, asi ve 3 případech se mi stalo že se ztratily routy a pomohl jen restart. To jsem u žádné předchozí verze nezažil, takže jsem tam naflákal zase 3.10. Teď jsem se dal ukecat a tu 3.30 jsem nasadil na jeden málo vytížený bod ;)
navíc u klientů s vyšší verzí jak 3.13 se mi nezobrazuje nic v okně terminálu když se na ten klientský mikrotik chcu připojit přes telnet a nebo mac telnet z apčka. Problém se odstranil právě až nasazením V3.30 na apčku
navíc u klientů s vyšší verzí jak 3.13 se mi nezobrazuje nic v okně terminálu když se na ten klientský mikrotik chcu připojit přes telnet a nebo mac telnet z apčka. Problém se odstranil právě až nasazením V3.30 na apčku
0 x
na 411 a 433 jsem mel problem s padajicim / nizkym bandwitchem na eternetu, neumelo to jet 10 HD a s nejakou 3comkou ani nenavazal link + 433 - alix asi jen 5 mbit, paket loos atd od 3.24 cca to bylo ok.
0 x
Leeonek píše:u 3.13 jsem se u klientů se zlou potázal, asi ve 3 případech se mi stalo že se ztratily routy a pomohl jen restart. To jsem u žádné předchozí verze nezažil, takže jsem tam naflákal zase 3.10. Teď jsem se dal ukecat a tu 3.30 jsem nasadil na jeden málo vytížený bod
Me se zase vcera stalo, kdyz uz jsem uvolil k upgradu, tak jenom na 3.13, na 10compech v pohode, na 11 z 2.9.50 na 3.13 se zapnula multi-cpu a comp byt kaput, musel jsem k nemu vyjet a vypnout multi-cpu, nijak jinak to neslo, nez primo na tom compu, ano primo po lanu to nebylo videt.
0 x
Leeonek píše:u 3.13 jsem se u klientů se zlou potázal, asi ve 3 případech se mi stalo že se ztratily routy a pomohl jen restart. To jsem u žádné předchozí verze nezažil, takže jsem tam naflákal zase 3.10. Teď jsem se dal ukecat a tu 3.30 jsem nasadil na jeden málo vytížený bod
Zlaté verzie 3.10 a 3.24

Dôvod? 3.30 wifina zmršená, signálové hodnoty na apečku voči klientom -65 a a skokovo na -85dB

Ale zasa poznatok na nstreme-spoj po upgrade na 3.30 pridal 2Mbps v bteste v tcp (len rýchly test, či tá verzia vôbec funguje). Tiež mi ruky nenechavky nedali a testol som 3.30 v najlbižšom spoji.
T
0 x
Jaka verze je nejlepsi pro RB 333? U nizzsi verze jak 3.27 je bug na eth a s 3.30 je to na wifi nic moc,z niceho nic se mi zacli reasocovat klient co ma Ovislink 5460,klient co ma NS2 a signal o 20db horsi se neodpojuje.Jak jede na te 333 v 4.2 ? Pujde mi to na v 4 upgrejdnout ne?
Naposledy upravil(a) Hallo dne 10 Nov 2009 20:21, celkem upraveno 1 x.
0 x
ja zatim na v3.30 zadne anomalie oproti jinym verzim nepozoruji.
Naopak, treba v3.30 mi vyresila problemy na hotspote.
Budu to ale sledovat.
Naopak, treba v3.30 mi vyresila problemy na hotspote.
Budu to ale sledovat.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
Mam 3.30 na x86 dualcore, 8 wifin a jede to jak vino, zadne vykyvy signalu, zadna reasociace.
0 x
skrebon píše:Leeonek píše:u 3.13 jsem se u klientů se zlou potázal, asi ve 3 případech se mi stalo že se ztratily routy a pomohl jen restart. To jsem u žádné předchozí verze nezažil, takže jsem tam naflákal zase 3.10. Teď jsem se dal ukecat a tu 3.30 jsem nasadil na jeden málo vytížený bod
Zlaté verzie 3.10 a 3.243.10 klioši a 3.24 sajty. A ako Leeonek, šupol som na takové mini RB600 Apečko 3.30 a posledných pár desiatok kliošov tiež 3.30 a asi to zhodím na 3.24.
Dôvod? 3.30 wifina zmršená, signálové hodnoty na apečku voči klientom -65 a a skokovo na -85dBA na "stable" verziách viz. vyššie nič podobné nenastalo.
Ale zasa poznatok na nstreme-spoj po upgrade na 3.30 pridal 2Mbps v bteste v tcp (len rýchly test, či tá verzia vôbec funguje). Tiež mi ruky nenechavky nedali a testol som 3.30 v najlbižšom spoji.
T
Z 3.30 jde downgrejdnout jen na 3.25,níže ůdajně už ne.
0 x
-
pokud neupdatuješ licenci, tak můžeš pod 3.30 kam chceš.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků