) ... ale nie chcel som ine.. tiez som neodolal a kupil 2ks ns5m5 aaa vypada to pomerne zaujimavo aj na 20mhz kanale (na tcp som mal stabilne cca 30-35mbit) co je na mk s nstreme a nie na holom Acku cize podstatna zmena tam je, lenze pruser je v inom... takto to slo so signalom -28 az -60 (cca)  - skusane na cca 3-4m vykon stiahnuty na min ..  ale akonahle sa dostal signal tak k -65 az -70 co by mala byt myslim este vcelku unosna miera tak sa to ukrutne rozlietalo s priepustnostou alebo az rozpadalo.. tiez mam pocit ze uzasny problem vznika ak jedna z antenok ma vyrazne iny signal ako druha...
) ... ale nie chcel som ine.. tiez som neodolal a kupil 2ks ns5m5 aaa vypada to pomerne zaujimavo aj na 20mhz kanale (na tcp som mal stabilne cca 30-35mbit) co je na mk s nstreme a nie na holom Acku cize podstatna zmena tam je, lenze pruser je v inom... takto to slo so signalom -28 az -60 (cca)  - skusane na cca 3-4m vykon stiahnuty na min ..  ale akonahle sa dostal signal tak k -65 az -70 co by mala byt myslim este vcelku unosna miera tak sa to ukrutne rozlietalo s priepustnostou alebo az rozpadalo.. tiez mam pocit ze uzasny problem vznika ak jedna z antenok ma vyrazne iny signal ako druha...btw este jedna otazka, podla datasheetu by to malo byt schopne fungovat aj v normalnom Acku lenze nejak sa mi nikde nepodarilo najst chodivu volbu kde to prepat ns5 m5 z Nka do Acka.. podarilo sa to niekomu? ak ano tak pls ako?