❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Banky

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
net.work
Kontaktovat uživatele:

Re: Banky

Příspěvekod net.work » 16 years ago

nene, samozrejme ze se jedna o firemni ucet ! Mam ho ja i muj tatka a jsme s tim maximalne spokojeni! opravdu mesicne platime nejakych 180kc a tatkovi tam chodi mesicne pres 300plateb a vsechny sou zadarmo... Prave jsme na to presli jeste v dobe, kdy jsme moc klientu nemeli, pac opravdu by to dneska vypadalo tak jak pises ty... tech 4000,- mesicne..... Takze opravdu muzu doporucit...
0 x
Jan Ptáček

Ajfel

Příspěvekod Ajfel » 16 years ago

U GE mas tento ucet normalni pro obcany za tusim 119 mesicne a pro firmy(podle banky jen pro fyzicke osoby-podnikatele) je za tusim 159, vse krome hotovostnich operaci zdarma, pokud ti nekdo vlozi penize na ucet v hotovosti na prepazce, nebo pokud si jdes vybrat na prepazku, platis bezny poplatek jak na jakemkoliv jinem uctu. ebanking perfektne propracovany az na par drobnosti, co mi tam chybi. Naopak mBank mam taky, je sice bez poplatku, ale potreboval jsem provest nejakou platbu a nez jsem se v tom jejich systemu vyznal, tak bych udelal lip, kdybych to nekde vybral a vlozil si k sobe na ucet.
0 x

michal.siman

Příspěvekod michal.siman » 16 years ago

Ajfel píše:Naopak mBank mam taky, je sice bez poplatku, ale potreboval jsem provest nejakou platbu a nez jsem se v tom jejich systemu vyznal, tak bych udelal lip, kdybych to nekde vybral a vlozil si k sobe na ucet.

No to je jasny, ze kdyz jsi na neco zvyknutej tak poprve jinde tapes. Po temer roce s mBank musim rici za sebe ze nic jednodussiho jsem nikdy nevidel. Ale kazdy at si pouziva co chcd ne :)
0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji :-) az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...

pepop
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pepop » 16 years ago

Ahojte

No ja spekuloval a spekuloval, az jsem zvolil http://www.fio.cz Je to ale ciste internetova zalozna, coz neni dobre treba pro vklady na prepazkach, ale ostatni sluzby provadene pres internet jsou gratis. Zkusenost dobra.. Uz maji pozadano o licenci na bankovni ustav, tak snad to bude brzy.

pepop
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 16 years ago

Abych nezapomněl, další pro mě nedocenitelná skutečnost proč se ještě držím RB je, že většina eshopů, má taktéž účet u RB, tudíž můžu zaplatit přes proforma fakturu či rovnou platbu přes net, a tentýž den mi odchází zboží.
0 x

Blood
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Blood » 16 years ago

michal.siman píše:
net.work píše:sorry, ale muj otec ma jednak mbank a jednak GE money /ja ji mam taky/ a ty banky sou absolutne nesrovnatelne... uz jen uzasne propracovane ebanking od GE... jinak u GE ma za 180kc mesicne taky uplne vse zdrama... prichozi, odchozi platby, vybery z bankomatu --- vse v cene mesicniho pausalu, ktery je /jak tady ctu napr. u leeonka/ naprosto smesny... ano, mbank je super pro prumerneho cloveka ktery po te bance nechce moc, ale GE je uplne jina trida...

bez poplatku je bez poplatku a basta, i 10kc je poplatek. a trida netrida, ja potrebuju vybirat a platit, nic jineho me moc me nezajima. a na nabliskane usmevy na pobocce se muzu vis co :-) ale konec flameware, kazdemu co hrdlo raci.

a když ti někdo dá 10 tis. v hotovosti a ty je budeš potřebovat poslat z účtu mbank, jak to uděláš, abys je na ten účet dostal ? :D
0 x

michal.siman

Příspěvekod michal.siman » 16 years ago

Blood píše:a když ti někdo dá 10 tis. v hotovosti a ty je budeš potřebovat poslat z účtu mbank, jak to uděláš, abys je na ten účet dostal ? :D

1) necham si je a zase s nimi v hotovsti neco nebo nekoho zaplatim

2) poslu je slozenkou na ucet do mBank (jednou za tyden napr.)

3) snazime se prejit na bezhotovostni system takze doufam ze to resit nebudeme

Nerikam ze je mBank idealni banka, me se proste libi, stejne jako nekomu GE a nekomu RB. Nikoho preci nepremlouvam :wink:
0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji :-) az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...

Tomáš Nesrsta
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 16 years ago

michal.siman píše:
Blood píše:a když ti někdo dá 10 tis. v hotovosti a ty je budeš potřebovat poslat z účtu mbank, jak to uděláš, abys je na ten účet dostal ? :D

1) necham si je a zase s nimi v hotovsti neco nebo nekoho zaplatim

2) poslu je slozenkou na ucet do mBank (jednou za tyden napr.)

3) snazime se prejit na bezhotovostni system takze doufam ze to resit nebudeme

Nerikam ze je mBank idealni banka, me se proste libi, stejne jako nekomu GE a nekomu RB. Nikoho preci nepremlouvam :wink:

4) poslu si penize z osobniho uctu u GE na svuj firemni u mBank a jeste me za to GE bude mit rado protoze jim mesicne protocim slusnou kopu penez....
0 x
Bývalý ISP...

Blood
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Blood » 16 years ago

tím 4. způsobem jsi mi napsal v podstatě, že je lepší mít jeden účet u GE :-D
nicméně mě je to vcelku fuk, já si to zakládat nebudu, jen mě zajímalo řešení ... takže ta složenka je řešení (s tím že když to pošleš 4x do měsíce po 30 kč nebo kolik stojí, tak si můžeš rovnou založit účet u GE) :-)
0 x

Tomáš Nesrsta
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Asi takhle, pokud jede nekdo na zivnostak tak mu obycejnej ucet u GE bude stacit a bude nadmiru se vsim spokojenej, za 119Kc mesicne je to krasny, ale nedej boze ze bych si zalozil firemni ucet u GE kde budu za nejlevnejsi ucet platit 140 a budu mit krasnych 10 transakci zdarma a dalsi vcetne vsech prichozich si zaplatim. Ten paradox fakt nechapu, proc mam jako podnikate platit za to ze mi nekdo posle penize??? Navic kdyz se ode me jako od podnikatele ocekava ze uctem bude protekat daleko vetsi financni transakce nez u bezneho klienta, v prekladu: banka bude mit k dispozici vice penez pro svoje interni potreby....
0 x
Bývalý ISP...

net.work
Kontaktovat uživatele:

neni pravda... mame oba dva (ja i tatik) firemni ucty, platime 180korun a mame vse zdarma...
0 x
Jan Ptáček

Ajfel

Příspěvekod Ajfel » 16 years ago

net.work píše:neni pravda... mame oba dva (ja i tatik) firemni ucty, platime 180korun a mame vse zdarma...

A mate je na SRO nebo na zivnostak
0 x

Tomáš Nesrsta
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

net.work píše:neni pravda... mame oba dva (ja i tatik) firemni ucty, platime 180korun a mame vse zdarma...

Tak to nevim jak dlouho tam ten ucet mate ale aktualni nabidka hovori jasne>
nejlevnejsi 139kc mesicne 10 transakci zdarma
nejdrazzi 1049kc mesicne 200 transakci zdarma

http://www.gemoney.cz/ge/cz/2/ucty/bezn ... -10-50-200
0 x
Bývalý ISP...

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 16 years ago

To je přesně ta nabídka od GE kterou mi udělali, je hezké platit kilo zdarma ale já mám spoustu příchozích plateb, pokud si podnikatel a přijde ti tam 10-20 větších plateb měsíčně, je to jasná věc ale mě, se 600 platbama nebude stačit ani tan tarif za 1000kč.
Jinak pozor na aktuální tarify a na jisté zvýhodněné které dostanete k něčemu případně na účet který byl zřizovaný před několika (desítkami) lety. Já jsem taky dostal před pár lety k podnikatelskému ekontu možnost osobního účtu za 19kč měsíčně, ale to není standartní tarif který Vám nabídnou když si chcete zřídit firemní účet.
Taky bych chtěl znovu zdůraznit, že k podnikání jako fyzická osoba je možno mít i osobní účet a ničemu to nevadí, ale s.r.o.čko má samozřejmě v tomto smůlu.
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

0 x
Jan Ptáček