❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Verze 3.25
Re: Verze 3.25
Verzi 3.xx na RB133C bych nedoporucoval, mel jsem pak potize se do toho vubec dostat, router fungoval, ale winbox se nechytal, jeste tak trochu pres telnet nebo ssh. U RB133 problem neni. Jinak upgrade na 3.25 u vsech zarizeni, co jsem zkousel probehl bez potizi (RB600,RB433, RB433AH, RB411, RB411AH, RB333, RB133 a dokonce jeden RB532). Vse na dalku.
0 x
příteli a je nějaká možnost jak se do něj dostat a obnovit tam výchozí nastavení_? winbox se nechytá
0 x
pokud se tam nedostanes ani telnetem tak asi jedine seriova konzole format flash + prepnout boot z eternetu + pripojit LAN do eth1 a netinstalem nahrat 2.9.50
0 x
- pripojen.cz
- Kontaktovat uživatele:
Upgradoval jsem z 3.10 na 3.25 a u 5G karet se mi změnili rozsahy frekvencí.
Odstup po 5Mhz je dost nepřehledný. Nenarazil jste na to někdo ? Případně tip jak to vyřešit ?
Předem díky ...
Odstup po 5Mhz je dost nepřehledný. Nenarazil jste na to někdo ? Případně tip jak to vyřešit ?
Předem díky ...
0 x
-
RB411: Upgrade z 3.20 na 3.25 > po remote upgrade vypnuta WLAN karta
a navic kompletne vyresetovana do defaultu (ta WLANka pouze)

0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji
az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...

michal.siman píše:RB411: Upgrade z 3.20 na 3.25 > po remote upgrade vypnuta WLAN kartaa navic kompletne vyresetovana do defaultu (ta WLANka pouze)
Tak to se mi přesně stalo u jedný RB433 , reset wlanu a disable. upg z 3.23
0 x
Protože na anglickým foru hlásili spoustu chyb. Při upgradu ztráta konfigurace, vypnutí karty, ztráta nastavení karty, chyba v bondingu atd....
0 x
hmm, to je opravdu zajímaví, mám tuhle verzi na 3 wifi apčkách a bez problému.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
Hnus fialovej, velebnosti, zatim nastesti jenom jedno AP, ale vsechny karty komplet v defaultu

0 x
no to my vysvětlete, já to narval na 3 APčka na dálku a bez problému
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
-
3x 433 plne osazene a 2x 532 + daughterboard, plne osazene a vsechno v pohode .. nastaveni zustalo
0 x
-
hapi píše:no to my vysvětlete, já to narval na 3 APčka na dálku a bez problému
to ja taky, asi na 10 a najednou to 11te default a disable wlan

0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji
az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...

nevim možná je to také problém této verze ale na mém spoji 5G se signálem 39 a 35 mám na jednom směru asi je 1,5 Mb a na druhém je to OK, půjde o nějak jednoduše downgradovat ?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...