Příspěvekod Survivor » 18 years ago
Zdravim.
Už mam zase problém se signálem. Mam starý PC Pentium II 400Mhz na něm redukci RB14 s pigtailem U-FL - RSMA a když dam scan tak mi to nejde sí s normální sílou signálu jako PC s windowsama vedle ( -60dB) ale nechce se to připojit, občas se to připojí ale signál na "druhý" straně (AP) je -90 a vypadává... Nechápu čim to může být, karta nevysílá tak jak má... Anténu a/b v mikrotiku se samozřejmě zkoušel přehazovat,zkusil jsem i přehodit pigtail na druhej konektor na kartě a vysílá to pořád stejně. Nejdřív jsem to zkoušel v normální pasivní redukci jako jsou všude k dostání a chovalo se to stejně.Tudíž jsem zkusil RB14 která má stabilizátor. Stejně to nebysílá. Zkoušel jsem i v jiným PC - P4 1500MHz a stejný výsledek. Pak jsem kartu dal do notebooku a vysílala trochu líp (-80dB),při skenování APčka -60dB.Chová se to dost divně. Je to minipci karta TPlink 560g. Pak mam podobný problém s kartou CM9 která naskenuje APčko s -60dB ale na APčku ukazuje signál -80dB. Na AP mam 14dBi anténu a na kartě požívam malej pendrek. Mohlo by to bejt pigtailem? Ale to se mi nezdá,protože to přijímá celkem dobře -60dB.ale nevysílá...
0 x