dočetl jsem se zde že když zapojím r52h bez antény tak může letět rovnou do koše, platí to i když ji zapnu třeba s výkonem 10 dBi?
platí to i pro nějaké jiné karty?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
r52H
-
okoun píše:dočetl jsem se zde že když zapojím r52h bez antény tak může letět rovnou do koše, platí to i když ji zapnu třeba s výkonem 10 dBi?
platí to i pro nějaké jiné karty?
na výkonu nesejde.. platí to prakticky u všech karet nad 100mw/20dB
0 x
-
Mozem potvrdit , ale myslim ze to plati pre vestky karty ze ked sa necha dlksie bezat bez anteny , poskodi sa . Ja mam take skusenosti ze po nasadeni normalne funguje , ale po nejakom case skape .
0 x
ok, tak tedy budu u všech karet vyndavat hned ten IO, který přepíná mezi dvěma anténama 

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
-
okoun píše:ok, tak tedy budu u všech karet vyndavat hned ten IO, který přepíná mezi dvěma anténama
to ti nebude k nicemu platné hned před ním je další switch tentokrát rx / tx části.. bez toho už to nerozchodíš.. pokud si tam nedáš odděleně dvě antény jednu rx druhou tx
Naposledy upravil(a) Stanislav Hrncir dne 10 Jun 2009 11:28, celkem upraveno 1 x.
0 x
no co jsem zde četl tak s tím nikdo problém neměl, problé je vždy v tom prvním švábu
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
To je takovej problem tam pri konfiguraci nacvaknout pigtail aspon s 2db prutem? To by melo si myslim stacit na to, aby jsi kartu uchranil pred znicenim.
0 x