❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Zákaz do internetu z vnitrnich IP
Re: Zákaz do internetu z vnitrnich IP
Zkus pockat, jak jsem psal, ze stranky se leze jeste na jine weby, tak to zdrzuje nacteni webu, protoze ty ostatni jsou zakazane
0 x
Ajfel píše:Zkus pockat, jak jsem psal, ze stranky se leze jeste na jine weby, tak to zdrzuje nacteni webu, protoze ty ostatni jsou zakazane
Kdyz si pingem zjistim IP seznam.cz tak to povolim ale proste cekam a cekam a nic...
Zkousel jsem povolit vlastni FTP a to bylo O.K.
Zkousel jsem i treba dsl.cz a to se mi z pulky nacetlo.¨
Zjistim nejak kam se snazi ten PC dostat, jako na jake IP.
Kdyz bych tam chtel pustim ICQ a nebo Skype, kde zjistim na jakych IP to jede??
Dekuji za inficko....
0 x
Me to funguje, sice se seznam nacte za hodne dlouho, ale nacte, kam vsude to jde zjistis podle zdrojoveho kodu stranky, kde si najdes vsechny adresy kam to z te stranky potrebuje jit, u seznamu to je treba hit.gemius.pl, 1.im.cz a mozna jeste neco, adresu nemusis prekladat pingem, ale normalne ji dej do adreslistu a ona se sama prelozi, pokud mas na serveru nastavene dns.
ICQ a Skype taky pridej do adreslistu povolenych webu a meli by jet stejne jak ten web
ICQ a Skype taky pridej do adreslistu povolenych webu a meli by jet stejne jak ten web
0 x
pro seznam musis povolit minimalne toto:
# LIST ADDRESS
0 D seznam.cz 77.75.76.3
1 D seznam.cz 77.75.72.3
2 D seznam.cz 77.78.99.21
3 D seznam.cz 77.75.72.72
+ samozrejme jeste DNS server, pokud mas nejaky mimo tvou sit a jde to z pohledu routeru do internetu
# LIST ADDRESS
0 D seznam.cz 77.75.76.3
1 D seznam.cz 77.75.72.3
2 D seznam.cz 77.78.99.21
3 D seznam.cz 77.75.72.72
+ samozrejme jeste DNS server, pokud mas nejaky mimo tvou sit a jde to z pohledu routeru do internetu
0 x
A urchlit se to asi neda co???
Jinak uz mi to slape, dekuji za informace.
Jinak uz mi to slape, dekuji za informace.
0 x
ICQ jede na portu 5190, tak se podivej pomoci torch kam to jde na tom portu a uvidis ip, kterou musis povolit, skype ted nevim, na kterem portu to jede
0 x
No urychlit to nacitani...kdyz povolim vse pro ten seznam tak to opravdu docela dlouho nacita...
Chtel bych to zrychlit...
Chtel bych to zrychlit...
0 x
me kdyz tam zadam ty 4 ip co jsem psal, tak to jede normalne rychle
0 x
Ajfel píše:Co urychlit ?
Zkuste povolit TCP a UDP port 6,7,53 pro všechny IP ven jsou
to jenom echa a dns.
0 x