❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

čtyř-sektorová anténa

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
basty
Kontaktovat uživatele:

čtyř-sektorová anténa

Příspěvekod basty » 16 years ago

Anténa čtyř-sektorová DSM16-90/4a - 4 x 90/11° horizontální 5GHz s RSMA-f konektory

DSM16-90/4a jsou čtyři sektorové antény s horizontální polarizací a vyzařovacím úhlem 4 x 90° - v jednom krytu jsou 4 samostatné antény, každá se samostatným konektorem a vyzařovacím úhlem 90°. Jedná se o velmi výkonný model anténního systému, kdy jsou jednotlivé antény umístěny do čtyřech 90-ti stupňových sektorů. Použité konektory jsou RSMA-f (SMA konektory s reverzní polaritou); jako volitelné příslušenství je možno k anténě přikoupit anténní držák pro upevnění antény na stožár.

Parametry sektorové antény DSM16-90/4a
Zisk: 4 x 15,5 dBi
Polarizace: horizontální
Imedance: 50 ohm
Konektor: 4 x RSMA-f (panelový RSMA-female)
Rozměry: průměr 110 x délka 350mm
Hlavní lalok: 4 x 90° (E- rovina@-6dB)
ČSV: 1,4
Vert. vyzařovací úhel: 11° (V- rovina@-3dB)
Pásmo: 5470 - 5725 MHz
Výkon: 1 W
Hmotnost: 2,2 kg
Kryt: PVC-U

http://wifi.aspa.cz/antena-ctyr-sektoro ... ory-z97571

co na rikate? Nemá ji někdo?
0 x

reset

Příspěvekod reset » 16 years ago

tohle se mi taky libilo do te doby nezli jsem to koupil (rovnou vice kusu)
nekde jsem se o tom zminoval

Zpracovani je totalni ausus. Ultra blbe vyresen pristup ke konektorum. Pri dotazeni popraskaji umele ausus drzaky.
Je to z novodurove mekke trubky.
Pri vystavbe jednoho noveho bodu jsme zjistili, ze antety temer nefunguji, bud do nich nateklo a nebo nevim, je to totalni shit, to radeji cokoliv z polska

doporuceni: vyhnout se temto antenam obloukem, pouze problemy

Pokud by nekdo tyto anteny odeme chtel koupit, prodam je kus za 500 czk (i s postovnym)
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

basty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod basty » 16 years ago

mozna ta nabidka mela prijit v jinym sledu nez tak jak prisla :)
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 16 years ago

basty píše:mozna ta nabidka mela prijit v jinym sledu nez tak jak prisla :)

Nejdřív super cenovou nabídku a teprv potom v dalším příspěvku říct že to je totální aušus :D
0 x

neverhappy

Příspěvekod neverhappy » 16 years ago

Koupil jsem 2 anteny stejneho vyrobce. Jednu jsem nasadil a druhou jsem rad prodal. Antena byla 2x90 stupnu, Frekvence 2,4 Ghz. Zajimave je ze antena jede jen pokud nastavim kanaly na antene hned vedle sebe. Pokud je dam dal od sebe, tak si neprihlasi klienty. Proste se jim nepovedla, nebo jsem koupil spatny kus, druhou jsem radsi ani nezkousel. Nasadil jsem vzpominanou polskou antenu a to 15 dB sterbinovka z Polska, kterou trvale prodavaji na aukru a jede vyborne. Nevim jestli je to nahoda, nebo jsou tak dobre. Ctel bych znat vas nazor. http://www.aukro.cz/item612060430_sekto ... 18dbi.html
0 x

michal.siman

Příspěvekod michal.siman » 16 years ago

reset píše:tohle se mi taky libilo do te doby nezli jsem to koupil (rovnou vice kusu)
nekde jsem se o tom zminoval

Zpracovani je totalni ausus. Ultra blbe vyresen pristup ke konektorum. Pri dotazeni popraskaji umele ausus drzaky.
Je to z novodurove mekke trubky.
Pri vystavbe jednoho noveho bodu jsme zjistili, ze antety temer nefunguji, bud do nich nateklo a nebo nevim, je to totalni shit, to radeji cokoliv z polska

doporuceni: vyhnout se temto antenam obloukem, pouze problemy

Pokud by nekdo tyto anteny odeme chtel koupit, prodam je kus za 500 czk (i s postovnym)

Mohu se pridat. Mame sice 2x90, ale je to uplne stejne provedene a to jak chodi o tom bych se take prilis nevyjadroval. Nicmene myslenka je to dobra, o tom zadna ...
0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji :-) az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...