❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

XR2, SR2, CM9

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
radocicala

XR2, SR2, CM9

Příspěvekod radocicala » 16 years ago

Chcel by som sa spytat ci ste mali niekto moznost porovnat tieto 3 karty v reali, ako to je s citlivostou, priepustnostou, kvalitou spoja a odolnostou voci ruseniu v pasme 2.4 GHz.
Taktiez asi tie XR2 a SR2 utiahnu viac klientov na jedno ap ako CM9. Co som zistoval tak na cm9 je najlepsie davat tak 15klientov max.
0 x

mato1

Příspěvekod mato1 » 16 years ago

radocicala píše:Chcel by som sa spytat ci ste mali niekto moznost porovnat tieto 3 karty v reali, ako to je s citlivostou, priepustnostou, kvalitou spoja a odolnostou voci ruseniu v pasme 2.4 GHz.
Taktiez asi tie XR2 a SR2 utiahnu viac klientov na jedno ap ako CM9. Co som zistoval tak na cm9 je najlepsie davat tak 15klientov max.

osobne nemam skusenosti s XR2 ale co som cital, tak ze vraj je na tom velmi dobre. udajne nie je problem obsluzit az 50 klientov v realnej prevadzke. ale samozrejme zalezi od okolnosti. ale udajne sa neda rovnat s inymi kartami.
keby nie je 2,4ghz take off pasmo, tak by som to aj kupil, ale v dnesnej dobe investovat do 2,4ghz je krok vzad
0 x