❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Problém ap - client

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
H3lMuT
Kontaktovat uživatele:

Problém ap - client

Příspěvekod H3lMuT » 16 years ago

Zdravím..mám problém s aircou 8pro na klient modu s ovisackym fw..na ap mám mikroika rb433AH s cm9 kartou na AP...u jednoho klienta co má aircu tak mu prostě ssid ukáže i slušný signál ale nejde se prostě připojit..další klienti co jsou na to AP maj UBNT (nanostation) a jedou vpohodě..nevite někdo čím to může být??předem děkuji za pomoc
0 x

skrebon
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod skrebon » 16 years ago

Máš správne nastavenú oblasť? ? Po zmene FW sa mi pár krát stalo, že to dalo americkú normu. Neviem, či som videl ssid, na ktoré som sa chcel napojiť, ale nešlo to. V advanced sa pohraj s nastaveniami. Skus zapnúť fixne preambulu na long z prednastavenej hodnoty apod...
0 x

H3lMuT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod H3lMuT » 16 years ago

ne nastavení bylo dobré...už to mám párdnů vyřešené a to tak, že jsem tam nahrál nejnovejší FW a šlo to vpohodě hned.. 8), ale dík že si se ozval..cením si toho
0 x