SPCom píše:Už jste tam někdo uploadnul 3.23?
My jí tam máme....nějaký problém ?
SPCom píše:Už jste tam někdo uploadnul 3.23?
michal.siman píše:SPCom píše:Už jste tam někdo uploadnul 3.23?
to je mi otazka. jak se objevi update tak updatuju, od toho prece ty updaty sou ne
kaddy píše:michal.siman píše:Jinak narazil jsem dnes na chybičku ve fakturaci u jedne faktury u klienta jsem narazil nato, že faktura je plně uhrazena, ale system hlasi ze neni uhrazena a nedoplatek zadny tam neni. Bude pry snad reseno v dalšim update. Jen tak pro info aby jste se nedivili
michal.siman píše:kaddy píše:michal.siman píše:Jinak narazil jsem dnes na chybičku ve fakturaci u jedne faktury u klienta jsem narazil nato, že faktura je plně uhrazena, ale system hlasi ze neni uhrazena a nedoplatek zadny tam neni. Bude pry snad reseno v dalšim update. Jen tak pro info aby jste se nedivili
no popravde receno uz tomu ani moc neverim, resp. slepe tomu verim a ani se moc nestaram o to jestli je to co rika ten system pravda, protoze to bych asi jinak nespal.
kaddy píše:Jinak příští Update plánovanej na víkend dle informací ze Šumperka.
SPCom píše:počkám si tedy s updatem na příští týden.. už jsem se několikrát spálil s horlivým updatem.. jen tak mimo mísu.. někdy mám pocit že se s těmi verzemi pam Sýs předhání s Mikrotikem nyní je stav 3.23 (ISPadmin) : 3.20 (Mikrotik) měli by kluci z lotyšska s sebou hodit:-)
SPCom píše:počkám si tedy s updatem na příští týden.. už jsem se několikrát spálil s horlivým updatem.. jen tak mimo mísu.. někdy mám pocit že se s těmi verzemi pam Sýs předhání s Mikrotikem nyní je stav 3.23 (ISPadmin) : 3.20 (Mikrotik) měli by kluci z lotyšska s sebou hodit:-)
michal.siman píše:kaddy píše:Jinak příští Update plánovanej na víkend dle informací ze Šumperka.
kaddy, nechces delat MINISTRA PRO STYK S VEREJNOSTI pro pana Syse
kaddy píše:No vidiš to není blbý nápad, se budu muset asi s panem Sysem domluvit na odměně za tuto funkci. Já jsem skromnej hoch a stačil by mě NetFlow modul
michal.siman píše:kaddy píše:No vidiš to není blbý nápad, se budu muset asi s panem Sysem domluvit na odměně za tuto funkci. Já jsem skromnej hoch a stačil by mě NetFlow modul
Prosimte netflow si objednej u hapiho a mas to. Nemusis nic resit a o nic se starat a za ty prachy. No a nejaky sparovani s ISPADMINem neni treba resit, policajty bude zajimat IP a tu mu snadno reknes a je to.
kaddy píše:... kdyby zároveň fungoval jako už léta funguje Kerio winrouter firewall....nevím jestli jsi ho někdy viděl, tam u každýho aktivního klienta vidíš jaké máš navázaný spojení a né jenom adresy, ale kompletní linky na který jen klikneš a vidíš naco se dívá zrovna ten klient. Je to taková špionáž, ale když se člověk nudí někdy se docela zasměje při zjištění na co konkrétní lidi lezou ačkoliv jsem o nich jiné mínění
michal.siman píše:kaddy píše:... kdyby zároveň fungoval jako už léta funguje Kerio winrouter firewall....nevím jestli jsi ho někdy viděl, tam u každýho aktivního klienta vidíš jaké máš navázaný spojení a né jenom adresy, ale kompletní linky na který jen klikneš a vidíš naco se dívá zrovna ten klient. Je to taková špionáž, ale když se člověk nudí někdy se docela zasměje při zjištění na co konkrétní lidi lezou ačkoliv jsem o nich jiné mínění
to te zavidim ze se nudistaky bych chtel. btw to kam lidi lezou je jejich vec, mozna prave pro to abych si o nich nezkazil mineni tak bych se na neco takoveho radeji nikdy nepodival. mimochodem TORCH umi vlastne to same ne ...