soucez píše:Tak problém s kartama R5H asi bude úplně někde jinde. A to v RB600. Koupl jsem na ASPA.CZ 2 kusy RB600 a oba se rebootují samovolně v nepr. intervalech i s jedinou CM9kou.. Takže půjdou na RMA
Já měl podobný problém s RB433 a RB433AH. Měl jsem 4 kusy a všechny se mi taky z ničeho nic samovolně v nepravidelných intervalech rebootovaly. Ale jen když byly ethernety v bridge. Když routoval nebo překládal, nedělalo to. Psal jsem i tu na foru o radu a odpověď byla, že je problém někde mezi židlí a klávesnicí. Přitom trafo bylo napřímo 12V 80W a miniPCI žádná nebo jen jedna. Ani nový BIOS ani nový FW a ani RMA nepomohlo. Jen výměna za RB333 s uplně identickým nastavením jela i s 3ma CM9 nebo CM11HP. Pokud příjdeš na to, proč se ty RB600 samovolně rebootovaly, dej mi prosím vědět, možná to bude podobný problém jako s těma mýma RB433.
PS: Pak jsem koupil ještě jednu RB433, měla stejný BOIS i verzi Mikrotika, jako ty předešlé a ta mi už problémy nedělala vůbec žádné. Že by vadná série????