❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
upgrade 2.9.51 -> 3.10
upgrade 2.9.51 -> 3.10
je mozny ve vzduchu upgrade RB 532a z verze 2.9.51 na 3.10 aniz by se na masine vypnuty rozhrani ci jinak zkolabovala ?
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
Ano. Mělo by to jít bez problému. V mem pripade to taky tak bylo. Problemova je opacna situace, kdy se wifi interface vypnou a nastavi na default.
0 x
to se udělá i 2.9 -> 3
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
hapi píše:to se udělá i 2.9 -> 3
Ne neudela. Otestovano na PC, RB133, wrap. V mem pripade vsechno probehlo bz problemu.
0 x
Obecně to říct nelze. Někdy to prostě jde, někdy ne.
Při takové úpravě doporčuju mít vedle sebe už nachystaný totožný stroj.
Při takové úpravě doporčuju mít vedle sebe už nachystaný totožný stroj.
0 x
Lukas Kristek
ja to resim tak, ze si na ten dany stroj vytvorim skrip, ktery nastavi zakladni parametry aspon te 1 wlan tak abych se na to pak nejakym zpusobem mohl pripojit (MAC telnet) a v scheduleru nastavim spousteni po startu..... takze mi pak je jedno jestli se wlany vypnou nebo ne.....
samozrejme po upgrade script mazu...
0 x
Jan Ptáček
net.work píše:ja to resim tak, ze si na ten dany stroj vytvorim skrip, ktery nastavi zakladni parametry aspon te 1 wlan tak abych se na to pak nejakym zpusobem mohl pripojit (MAC telnet) a v scheduleru nastavim spousteni po startu..... takze mi pak je jedno jestli se wlany vypnou nebo ne.....
hm, to neni vubec spatnej napat mit emergency script
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
Konkrétně u jednoho x86 (Asus P5GC) stroje mi po upgradu z 2.9.51 na 3.10 zmizl nstreme dual interface, nebylo by to nic hrozného kdyby k tomu routeru vedl i jiný spoj z jiné strany, bohužel ten dual nstreme byla jediná cesta k němu :) ale po vytvoření se opět rozběhl a funguje báječně ;)
0 x