Leeonek píše:mashinepistole2 píše:Ja si vziadnom pripade nerobim srandu , vyskusaj a uvidis , chodi to lebsie, ako ktorykolvek parabolicky jirous .
To snad chodí líp všechno)))
Toto chodi horsie ako jirousi

Leeonek píše:mashinepistole2 píše:Ja si vziadnom pripade nerobim srandu , vyskusaj a uvidis , chodi to lebsie, ako ktorykolvek parabolicky jirous .
To snad chodí líp všechno)))
hermanek.t píše:jak tady psal kolega uz material a tech. zpracoavni nebrat nekde jsme to meli a byl jsem rat ze se to vymenilo za jirousi co se tyce signalu i kvality
http://www.i4wifi.cz/?cls=stoitem&stiid=209
reset píše:hermanek.t píše:jak tady psal kolega uz material a tech. zpracoavni nebrat nekde jsme to meli a byl jsem rat ze se to vymenilo za jirousi co se tyce signalu i kvality
tyto anteny jsem taky mel a vsechny 90% jich uz lezi pouze na pude (14 a 19dBi)
Dale mame spousti 14dB 2.4GHz parabol, ty nastesti funguji, tak 1% jsme musely vymenit. O realne charakteristice bych radeji nemluvil, kvalita a zpracovani nic moc. Tedka tadeji nezli tyto paraboly pouzivam panelovky od elbolfu.
mashinepistole2 píše:reset píše:hermanek.t píše:jak tady psal kolega uz material a tech. zpracoavni nebrat nekde jsme to meli a byl jsem rat ze se to vymenilo za jirousi co se tyce signalu i kvality
tyto anteny jsem taky mel a vsechny 90% jich uz lezi pouze na pude (14 a 19dBi)
Dale mame spousti 14dB 2.4GHz parabol, ty nastesti funguji, tak 1% jsme musely vymenit. O realne charakteristice bych radeji nemluvil, kvalita a zpracovani nic moc. Tedka tadeji nezli tyto paraboly pouzivam panelovky od elbolfu.
Daj link na tie panelky pls
Desirex píše:Jo a jeste jedna otazeckaprosim, jak RB600 na vyskove stavbe jako centralni router 4 linek (3x5G a 1x2.4G) co nejvice ulehcit, veci jako je shaping, firewalling a jine zrouty vykonu nechavam na PC dole na zemi, ale zajima mne treba zda mnou moc neoblibeny bridge treba nezatezuje CPU mene nez klasicky routing, ktery preferuji z historicke neduvery k padani bridge na free BSD
.... ma nekdo nazor do eteru?
hapi píše:a já bych raději použil 2xalixe.
Desirex píše:Jedna zajimavost.... pustim li TCP bandwidth test z RB411AH proti RB600 i opacne, bez nstream je CPU load u RB411AH 30% u RB 600 98-100%, pri nstream je u 411AH 75% a RB600 trvale 100%... Do budoucna jsem pro prebytek 5Ghz Cisco Aironet karet Ath. 5213 chtel zkouset dual nstream 4 ks PC proti central RB600 s daughterboardem (4 spoje v dualu, tedy 2x8 karet) , neverim, ze by to RB 600 zvladala na 4strany najednou , to je odhadem prace pro P4 2Ghz, btv nechce nekdo asi 20ks Cisco Aironet s Atheros 5213 do PCI? cena 25% nakupu
hapi píše:Desirex píše:Jedna zajimavost.... pustim li TCP bandwidth test z RB411AH proti RB600 i opacne, bez nstream je CPU load u RB411AH 30% u RB 600 98-100%, pri nstream je u 411AH 75% a RB600 trvale 100%... Do budoucna jsem pro prebytek 5Ghz Cisco Aironet karet Ath. 5213 chtel zkouset dual nstream 4 ks PC proti central RB600 s daughterboardem (4 spoje v dualu, tedy 2x8 karet) , neverim, ze by to RB 600 zvladala na 4strany najednou , to je odhadem prace pro P4 2Ghz, btv nechce nekdo asi 20ks Cisco Aironet s Atheros 5213 do PCI? cena 25% nakupu
nezapomeň že to generování paketů pro bandwidth test zatěžuje procesor toho APčka takže to nemusí tolik vytěžovat.