Zdravíčko lidičky,
chtěl jsem se zeptat. Rád bych dělal grafy na jiném PC, abych tím MK nezatěžoval a tak jsem si chtěl vytáhnout config pro routerboard do MRTG. To se mi povedlo, ale pouze pro záložku "Interface Graphs".
Můžete mi prosím někdo poradit jak vytáhnout i pro Resources Graphs a Queue Graphs jestli je to možné?
Díky
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
MRTG z RouterBoardu
bodmrazu píše:Zdravíčko lidičky,
chtěl jsem se zeptat. Rád bych dělal grafy na jiném PC, abych tím MK nezatěžoval a tak jsem si chtěl vytáhnout config pro routerboard do MRTG. To se mi povedlo, ale pouze pro záložku "Interface Graphs".
Můžete mi prosím někdo poradit jak vytáhnout i pro Resources Graphs a Queue Graphs jestli je to možné?
Díky
Měl jsem na to prográmek Snmputilg.exe, tím vytáhneš všechno co potřebuješ
0 x
Kouknu se potom diky za radu. Nicmene potreboval bych to vyresit s tim MRTG.. nevis jestli to lze? abych tady nehledal neco co nejde udelat..
0 x
bodmrazu píše:Kouknu se potom diky za radu. Nicmene potreboval bych to vyresit s tim MRTG.. nevis jestli to lze? abych tady nehledal neco co nejde udelat..
Co ještě kromě interface tahám je vytížení CPU, jinak už nic
Target[ip.ad.re.sa_cpu]: 1.3.6.1.2.1.25.3.3.1.2.1&1.3.6.1.2.1.25.3.3.1.2.1:komunita@ip.ad.re.sa:
AbsMax[ip.ad.re.sa_cpu]: 100
MaxBytes[ip.ad.re.sa_cpu]: 100
Title[ip.ad.re.sa_cpu]: popis
PageTop[ip.ad.re.sa_cpu]: <H1>popis cpu load</H1>
Options[ip.ad.re.sa_cpu]: nopercent, gauge, unknaszero
WithPeak[ip.ad.re.sa_cpu]: dwmy
YLegend[ip.ad.re.sa_cpu]: CPU load
ShortLegend[ip.ad.re.sa_cpu]: %
Legend1[ip.ad.re.sa_cpu]: Proc Load in next minute
Legend2[ip.ad.re.sa_cpu]: .
Legend3[ip.ad.re.sa_cpu]: Maximal 5 Minute Proc Load
Legend4[ip.ad.re.sa_cpu]: .