❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Verzia 3.13
Re: Verzia 3.13
Tak už jsem na to kápnul, simple fungujou jen nemůže být nastaveno - Unlimited , pak to nepočítá. Je nutné mít nastavenou nějakou hodnotu např. 10M.
0 x
Potvrzuji je to tak, nicmene nefunguje dal napriklad Total statistics ... stejne to je kopanec ... ja nechci pouzivat shaper ... doposud to v MK nebylo nutne (unlimited) .
0 x
reset píše:heh, jeden bug za druhym,
What's new in 3.12:
*) changed behaviour of simple queues - queues with no limit and type default-small
and no children actually do not get installed, as if there was no queue;
Takze bug to nie je...
0 x
jenže tady nikdo changelogy nečte. Tady se jen nadává na MK team
Prostě něco mě nefunguje tak je to jejich chyba

0 x
ok, tak to nastesti neni bug, ... change log jsem prolitnul naposledy u 12 .
MK+1
MK+1
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
Nikdo na nikoho nenadava. Ja jsem se slusne zeptal
, zda-li je to chybka v MK nebo neco delam spatne. Change log jsem cetl, ale nedvocklo mi to no. Nechapu smysl teto "zmeny" ... v predchozich verzich to bylo podle me ok.
--
Vecino

--
Vecino
0 x
zkousel to nekdo uz na x86 (dualCore) platforme ?
0 x
reset ja to mam na jednej core2jke a zatial klop klop ok... upgrade bol z v3.11 ktora mi na jednom nstreme2 vytuhla po mesiaci chodu nevedno pre co tak ze to neslo na dialku ani rebootnut.. zatial od nedele ok ale je tam len par pravidiel vo fw, zopar routov inak nic...
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Nesmis mit v SQ nastaveno "neomezene", ale treba 10M u upload i download.
alexanderi píše:ani mne nejdu SQ na RB 333 ...
0 x
-
po instalaci MK 3.13 na cistou flash nejde restart routeru, pise to stopping services a PC je tuhej, je to x86 Core2Duo 4200 - flash disk 512Mb v redukci
0 x
2x x86 dualCore , MKv3.10 -> MKv3.13 , OK
0 x