jek velikej vykonostni rozdil v realu je mezi RB433 a RB433AH ?
Zkousel to uz nekdo porovnat ?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB433AH
-
-
Mám na tom poslední bios a 3.10 a usíná mi častěji než RB600. Mám podezření na zdroj na desce kvůli špatné spolupáci s těmi 24V/0,8A zdroji. To že CM11 nejezdí na 2,4 od 10 kanálu nahoru, bych si už zvykl, ale v kombinaci s RB433AH mi to blbne na 5,6. Musel sem to stáhnout z lajny 10km a nahradit 333. Mám neurčitý pocit nedodělku.
0 x
To že si paranoidní ještě neznamená, že po Tobě nikdo nejde.
sakra sakra, jedna zprava lepsi nezli druha
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
-
Pánové, všechny ty rb433ah mám nestabilní...
0 x
Karel Půček píše:Pánové, všechny ty rb433ah mám nestabilní...
to nemyslite vazne lidi... zajtra to idem nasadit na hlavnu trasu
0 x
Zalezi, jak moc davno jste je koupili ... cesti vychcani distributori prodali do obehu i predprodejni vzorky ... ktere nejsou vubec urcene k prodeji, ale znate to, kseft je kseft. Jinak mam je 2 tyhle masiny a prime stable ...
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
-
Tak jedna nám jede v pořádku na 2km v pseudobridge a jinak stabilní je máme akorát ve wds, jiné režimy nepoužíváme zatím s tímto. Občas mi stávkují na 12V/3A zdrojích.
0 x
Karel Půček píše:Tak jedna nám jede v pořádku na 2km v pseudobridge a jinak stabilní je máme akorát ve wds, jiné režimy nepoužíváme zatím s tímto. Občas mi stávkují na 12V/3A zdrojích.
to napajeni je prez POE nebo JACK ?
0 x
-
-
Karel Půček píše:Pánové, všechny ty rb433ah mám nestabilní...
Pri tychto rbckach dost zalezi aky je tam zdroj , ak je tam nieco take co okamzite po vypadku prudu skape tak pri najmensich preblikoc el rb zamrza . Ja som k tomu dal toto http://www.sos.sk/?str=371&artnum=46712 a rbcko ide s toho zdroja este 2-3 sec po odpojeni zdroja z el .
0 x
-
Dovolil bych si lehce oponovat, měl jsme to za UPS. Ale objednal sem teď aku 12V/0,8A, jako "kondíky", takže to pak porovnám.
0 x