Zdravim,
dostal jsem darem WRAP 2C. Byl na nem StarOS (na CF karte) ale ten se me nelibi a tak bych tam rad Mikrotik. Koupit do toho licenci s levelem 4 se ale vzhledem k cene nevyplati, a tak bych tam rad nahral verzi neoficialni. (je to verze MT která neresi licencni politiku). Zkousel jsem několik zpusobu jak to zprovoznit na wrapu, ale zatím se nezadarilo. Proto bych se rad zeptal zkusenejsich jestli by me neporadili jak to mam provest.
Mam k dispozici ctecku pametovych karet, PC s HDD, seriovy kabel, a obraz ISO intalacniho CD Mikrotiku (v2.9.6. a v2.9.7.)
Děkuji za jakekoli nakopnuti
K.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
WRAP 2C a neoficialni Mikrotik 2.9.6.
WRAP 2C a neoficialni Mikrotik 2.9.6.
0 x
Zatím toho vím o sítích méně, než bych rád někdy věděl... ale pracuji na tom :-)
A kam chces nakopnout?
p.s. rikal jsi si o to
p.s. rikal jsi si o to

0 x
******WWW.DRAKKNET.CZ******
Zatim jsem byl nakopnut seriakem, tak uvidime jestli to pomuze 

0 x
Zatím toho vím o sítích méně, než bych rád někdy věděl... ale pracuji na tom :-)
verze 2.9.6 je trochu prehistoricka, ne?
nechces do toho dat neco novejsiho? ... treba MKv2.9.27L6 ?
nechces do toho dat neco novejsiho? ... treba MKv2.9.27L6 ?
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
Diky za dalsi nakopnuti...
jsem si neuvedomil ze .6 a .27 --->>> ze ta 27cka je novejsi... nejak jsem mel zafixovane ze 6 ka je vice nez 2 ale rozhoduje cele cislo nikoli prvni cislo
Myslim ze verzi .27 mam taky...
jsem si neuvedomil ze .6 a .27 --->>> ze ta 27cka je novejsi... nejak jsem mel zafixovane ze 6 ka je vice nez 2 ale rozhoduje cele cislo nikoli prvni cislo

Myslim ze verzi .27 mam taky...
0 x