❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Firmware na D-Link 900AP+ ver.C x

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
mewriksh

Firmware na D-Link 900AP+ ver.C x

Příspěvekod mewriksh » 17 years ago

Ahojky, potreboval bych novejsi firmware na D-Link 900AP+ ver.C x, ktery ukazuje i silu signalu v site survey. Nevite nekdo o necem?? Dekuji
0 x

colombo

Příspěvekod colombo » 17 years ago

Nevím o žádné oficiální verzi firmwaru pro D-link 900, ktarý by uměl zobrazit sílu signálu.
Na stránkách d-link.de je poslední firmware 3.09 b7 (s datem 23.11.2006).

Je to nejméně rok (možná dva roky), co jsem četl, že někdo vytváří upravený firmware pro tuto vysílačku.
Tento firmware jsem však nikde nenašel, tak nevím jestli vůbec existuje.
0 x

pepulis

Příspěvekod pepulis » 17 years ago

Jestli se nepletu tento FW byl dostupny nekde ve foru czfree.net . Ja osobne jsem ho pouzival pred cca 1,5 roky. Myslim ze ho na foru vkladal rys, ale uz si popravde nejdem jisty. Zkusim se po nem podivat ja osobne, ale nevim jestli ho jeste najdu, protoze Dlinky uz nepouzivam. Krome sily signalu resil myslim i duplicitu paketu apod.
0 x

pepulis

Příspěvekod pepulis » 17 years ago

Tak nasel jsem ho, nejednalo se o Ryse ale o Roota. Kdyz tak mi dejte email kam to poslat, nejlepe napiste na icq 317240588 - nejsem tam ale porad.

FW resi:

+ Changed power settings to more power choices (0dDm-18dBm)
+ Fixed antenna switching (External antenna is external ant. :)
+ Added signal graph (you need flash 6 to view it - it's under
extras tab.
+ Advanced speed choices: You can select what speeds are set
in beacon frames and what speed is used for data.
NOTE: Beacons are transmitted on LOWEST checked basic rate
Control frames are ALWAYS transmitted at 2Mbps
Data frames are transmitted on checked TX rate or
lower rate (set by client)
0 x