❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
AP 60ghz
Re: AP 60ghz
já jen doufám že ty klienty budu vidět já a maximálně úřad....
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
zdravim vsechny, prochazel jsem parametry pro p2p ...
Jaka je u LHG 60G sirka kanalu? 2GHz?
Jak zjistim "Pozadovany pomer odstupu signalu/ruseni dB"? nejak z MCS a Signalu?
Nebo 4QAM - Hodnota C/I zahrnuje vtomto případě jak QPSK, tak i BPSK
Jaka je u LHG 60G sirka kanalu? 2GHz?
Jak zjistim "Pozadovany pomer odstupu signalu/ruseni dB"? nejak z MCS a Signalu?
Nebo 4QAM - Hodnota C/I zahrnuje vtomto případě jak QPSK, tak i BPSK
Naposledy upravil(a) CoolTomik dne 10 Jan 2020 18:23, celkem upraveno 1 x.
0 x
okoun píše:já jen doufám že ty klienty budu vidět já a maximálně úřad....
ty jsi ale jedl vtipnou kasi ze?
2 x
v pondělí tam volám a pokud mi řeknou, že přesné body v mapě bude vidět každý registrovaný tak vám na tu registraci z vysoka kašlu..... hlavně že tu je kvanta hovadin s GDPR ale tohle jako?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
okoun píše:v pondělí tam volám a pokud mi řeknou, že přesné body v mapě bude vidět každý registrovaný tak vám na tu registraci z vysoka kašlu..... hlavně že tu je kvanta hovadin s GDPR ale tohle jako?
Mapa 80tek je taky veřejně přístupná.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
JCltm píše:Mapa 80tek je taky veřejně přístupná.
a, kolik toho tam je po pravde ?
b, jde o ptp z ktereho se nikdo tolik nedozvi, zde je ale otazka proc uvadet v ptmp klienty, proste proc je zverejnovat ? nestacilo by uvest ap, azimut, vyzarovak a freq ?
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
Ještě tam chybí cena, rychlost, služby apod. Totálně zbytecny portál a byrokracie.
Naposledy upravil(a) basty dne 11 Jan 2020 10:34, celkem upraveno 1 x.
0 x
tak je to přece unikátní řešení, jednak vyrobili jakože ptp službu, aby se dala diskriminovat ptmp a k tomu naložili tunu opruzu
unikátně to prostě rozjebali.
Stejně to je krásný, stát chce vynakládat miliardy na NGA sítě pro koncové uživatele, a když se objeví technologie a pásmo, které by gigabit dotlačilo do každý prdele v horizontu několika měsíců a bez peněz eráru, tak to ten samý stát rozjebe svým byrokratickým nařízením.....
Stejně to je krásný, stát chce vynakládat miliardy na NGA sítě pro koncové uživatele, a když se objeví technologie a pásmo, které by gigabit dotlačilo do každý prdele v horizontu několika měsíců a bez peněz eráru, tak to ten samý stát rozjebe svým byrokratickým nařízením.....
Naposledy upravil(a) TTcko dne 11 Jan 2020 10:30, celkem upraveno 3 x.
1 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
sice OT : ale kde ten stat vynaklada ty penize ? myslis tim na dojebanych dotacich co ani nikdo nechtel bo podminky byly uplne totalne v riti ?
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Viktor Novotný píše:sice OT : ale kde ten stat vynaklada ty penize ? myslis tim na dojebanych dotacich co ani nikdo nechtel bo podminky byly uplne totalne v riti ?
ok, editnul sem aby bylo srozumitelnejsi.....
0 x
a je to povinne/volitelne/dobrovolne/nahodne nebo jen jak se soudruzi vyspinkaji ? osobne na to asi vcelku dlabu
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
JCltm píše:okoun píše:v pondělí tam volám a pokud mi řeknou, že přesné body v mapě bude vidět každý registrovaný tak vám na tu registraci z vysoka kašlu..... hlavně že tu je kvanta hovadin s GDPR ale tohle jako?
Mapa 80tek je taky veřejně přístupná.
jistě ale nejsou tam zákazníci...
0 x