Dobrý den,
Chtěl bych se optat na možnost update verze softwaru na MK. Momentálně mám na routrech verze 2.8.24 a 2.8.27. Jakou musím mít licenci, aby bylo možno update provést? Mám licenci Level 3. Jak je to po update s konfigurací? Četl jsem že vše zůstane zachováno, ale má s tím někdo osobní zkušenost?
Je možné provést update z verze 2.8.x na 2.9.x se zachováním konfigurace?
Díky za rady Kobik
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
update na novou verzi MK
Kobik píše:Dobrý den,
Chtěl bych se optat na možnost update verze softwaru na MK. Momentálně mám na routrech verze 2.8.24 a 2.8.27. Jakou musím mít licenci, aby bylo možno update provést? Mám licenci Level 3. Jak je to po update s konfigurací? Četl jsem že vše zůstane zachováno, ale má s tím někdo osobní zkušenost?
Je možné provést update z verze 2.8.x na 2.9.x se zachováním konfigurace?
Díky za rady Kobik
Myslim ze se to tady uz resilo. Vse se zachova az na nejake malickosti (dulezite). Napr. ze se nekorektne updatuji mangle, takze je budes muset znovu vyplnit apod.
0 x
-
No, taky su nějak naměko, když chcu na 3port wrapu se dvěma používanýma ethernetama upgrade z 2.8.28 na 2.9.x . Nic to nedělá, jen překládá, ale po zkušenostech s 2.9.x se mi do toho silně nechce. Návštěva u toho mě stojí 5000 a tak raději šetřím na návštěvu i na nový stroj. I když mě to silně irituje.
0 x
To že si paranoidní ještě neznamená, že po Tobě nikdo nejde.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Pánové přesně díte, mám to u net4net...
0 x
To že si paranoidní ještě neznamená, že po Tobě nikdo nejde.