❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Verze 3.9
Ahoj používal jsem 2.9 a teď mám 3.9 , nejde mi zde ale shodit connection v IP -> Firefall -> Connection prostě dříve když jsem dal delete tak jsem ho zrušil, zde mi to nejde nevite jak na to ?

0 x
Mysl je tvým osudem !!
golismen píše:Ahoj používal jsem 2.9 a teď mám 3.9 , nejde mi zde ale shodit connection v IP -> Firefall -> Connection prostě dříve když jsem dal delete tak jsem ho zrušil, zde mi to nejde nevite jak na to ?![]()
No tak nevim, me to funguje
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
6ks RB133, 35ks RB532A, 6ks RB532, 4ks RB333, 4ks RB600 a jeden kus na x86 na Dual Core 3.0Ghz, deska s chipsetem Intel v pohodě, neroutuju-briguju, firewallím na každém MK 60 pravidel, bez problémů... Snad jen při přechodu z 2.9.50 na 3.9 na RB532 se shodil Bridge, vidět byl, ale nefungoval, musel se odstranit a pak udělat novej a naskočilo to v pohodě, takže na to jakej počet jsem s tím flashnul, tenhle je zanedbatelnej!
0 x
-
Ajfel píše:golismen píše:Ahoj používal jsem 2.9 a teď mám 3.9 , nejde mi zde ale shodit connection v IP -> Firefall -> Connection prostě dříve když jsem dal delete tak jsem ho zrušil, zde mi to nejde nevite jak na to ?![]()
No tak nevim, me to funguje
mne to tiez nefunguje, rano to reportnem ako bug, aj ked uz asi o tom vedia.
0 x
Pripojenie na Slovensku.
http://www.citicom.sk
http://www.citicom.sk
Zdravim nevim jak vam ale me i ve verzi 3.9 mizi wlan interface na rb411 po prihlaseni winboxem za nahodny cas, napravi to az reboot.
0 x
Maxik píše:Zdravim nevim jak vam ale me i ve verzi 3.9 mizi wlan interface na rb411 po prihlaseni winboxem za nahodny cas, napravi to az reboot.
A zkousel jsi vypnout a zapnout winbox ? Me to pomohlo, stacilo se odhlasit a znovu nalogovat a wlan se opet objevil.
0 x
zkousel jak to jednou krachne pomuze jen reboot, co nevim jestli to dal funguje je to klient s natem pripada mi ze to funguje ale podle toho co vidim ve winboxu by nemelo
0 x
potvrzuji
a pridavam ze se to rebootne samo do 10 minut
stava se mi to nejvic po zmenach ve firewallu a mangle
a pridavam ze se to rebootne samo do 10 minut
stava se mi to nejvic po zmenach ve firewallu a mangle
0 x
Maxik píše:zkousel jak to jednou krachne pomuze jen reboot, co nevim jestli to dal funguje je to klient s natem pripada mi ze to funguje ale podle toho co vidim ve winboxu by nemelo
Zjistil jsem, ze kdyz neni videt wlan, tak to stale funguje. Mam to taky jako router s NATem
0 x
Jj, tohle se děje i na 3.8 a i na 2.9 a to především při manipulaci s eoip tunely, které já docela používám. Já myslel, že je to tím, žě dělám špatně něco já a hele on je to bug
Jinak Mikrotik funguje dál a vše jede jak má. Po reboot se to vrátí do normálu.

0 x
pepulis píše:Jj, tohle se děje i na 3.8 a i na 2.9 a to především při manipulaci s eoip tunely, které já docela používám. Já myslel, že je to tím, žě dělám špatně něco já a hele on je to bugJinak Mikrotik funguje dál a vše jede jak má. Po reboot se to vrátí do normálu.
Ale s EoIP tunely to nebude mit nic spolecneho, ja je nepouzivam vubec
0 x
Ano, ja to nemyslel ze to ma neco spolecneho jen s eoip, ale ze se to delo uz driv napr. pri manipulaci s eoip.
0 x