❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB433
Re: RB433
jsou i verze bez anten ale ty 5kove panelovky nejsou rozhodne spatne, je to delany na RB v rozmeru 532 a 133
0 x
Slusny zarizeni, dela hlavni GW do netu ted docasne za rozbite PC, ale kouse se mi. Je tam par pravidel ve FW, znackovani p2p, par NATu a MANGLE, cca 90 SQ, max provoz 4/1Mbps, max. prumerme vytizeni CPU 25%, ROS ver 3.9.
Zarizeni odpovida na ping, ale nejde se pripojit nicim. Po restartu tam je vzdy autosupout.rif, kam ho mam poslat? Mikrotikum?
Zarizeni odpovida na ping, ale nejde se pripojit nicim. Po restartu tam je vzdy autosupout.rif, kam ho mam poslat? Mikrotikum?
0 x
Jenya píše:Slusny zarizeni, dela hlavni GW do netu ted docasne za rozbite PC, ale kouse se mi. Je tam par pravidel ve FW, znackovani p2p, par NATu a MANGLE, cca 90 SQ, max provoz 4/1Mbps, max. prumerme vytizeni CPU 25%, ROS ver 3.9.
Ano, staci strucne popsat problem. Anglicky..... nebo aspon lámanou anglictinou

0 x
Jenya píše:Slusny zarizeni, dela hlavni GW do netu ted docasne za rozbite PC, ale kouse se mi. Je tam par pravidel ve FW, znackovani p2p, par NATu a MANGLE, cca 90 SQ, max provoz 4/1Mbps, max. prumerme vytizeni CPU 25%, ROS ver 3.9.
Asi mas predprodejni vzorek, tak se nediv

0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
TOMIK píše:DA SE 433 UZ NEKDE KOUPIT
napriklad v i4wifi, ale asi i jinde...
0 x
Ajfel píše:Maxik píše:treba i4 tam maji jak ten s 300mhz tak i 680mhz
ale pisi tam taky, ze je ocekavaji az 6.6.2008, oba typy
Jednu varku RB433 uz jsem u i4wifi kupoval pred 14 dny. A ten vykon je opravdu narez, ta 680MHz verze bude asi dost konkurovat RB600, ne-li vykonnejsi nez on.
0 x
pokud je to tak ze takt 600Mhz MIPS je evivaletni 300Mhz PPC tak je to jasne vubec pokud pujde pustit na 800. Co me ovsem sere je ze neni vykonejsi deska v rozmeru 105x105 tim padem maly APcka co mam bych musel komplet menit krabice :/
0 x
Taky jsem taktnul RB600 na 533MHz s MK3.9 a už si 2 týdny OK. Tři karty R52 a průměrný tok kolem 2,5Mbps.
0 x
http://www.i4wifi.cz/Default.asp?cls=sp ... =sipprice0
Prvni varku uz maji rozprodanou, ceka se na dalsi.
Prvni varku uz maji rozprodanou, ceka se na dalsi.
0 x