shooter píše:Mám tomu rozumět tak že wapky a LHGčka mužu dat na střechu
a pokud ČTUudělá bububu tak nemaj paku mě donutit to sundatInsider píše:Začínají se ke mě sbíhat základní informační linky z kontrol 60 GHz. Nechci být klamným prorokem, ale strategie CTU momentálně cílí na fakt, že v pásmu 60 GHz, lze provozovat pouze dle ETSI EN 302 567. To má soce svoji logiku, ale základní nedostatek ve znění VO-R/12, kde to není předmětem úpravy konkrétních podmínek, ale obecných podmínek to asi nebude mít úplně oporu v zákoně. V Případě 9GHz a VO-R/14 argumentoval úřad tím, že povinnosti týkající se konkrétních VRZ jsou vyjádřeny pouze v konkrétních podmínkách. VO. Takže hoši z ČTÚ.. Střelba slepými..
Z výrazně strategických důvodů bych velmi nerad pouštěl více informací, než je třeba. Kluci z kontrol sem pravidelně chodí a opravdu nemá smysl jim dávat informace.
Z mého, jak tvrdím od začátku se nic nezměnilo. wAPky vůbec řešit nemá smysl. Tam je ČTÚ krátké. LHG už je o využívání strategií při kontrolní činnosti, dle toho co mám k dispozici, je kontrolní činnost vně zákona. Vůbec nehodnotím samotný fakt, že LHG do stávajícího znění VO nedorostly a je za ně zapotřebí bojovat. Jsou to takoví sirotci, co potřebují pomoc