❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Supermicro PSDMi LN4+ a MK v3.7
Supermicro PSDMi LN4+ a MK v3.7
Mam taku nepeknu skusenost. Nasadili sme router s doskou PSDMI LN4+ a CPU XEON 3060 dual core. Pokial tam bola verzia 2.9.51 tak vsetko bolo v poriadku. Ale ak sme dali v.3.7 tak minimalne raz za den zamrzal. A to tak, ze bolo stroj uplne hluchy a slepy. V logoch nic ani na obrazovke. Trapili sme sa tyzden. Menili sme vsetko mozne a stale to mrzlo. Potom kam Klima poradil vypnut multi-CPU a od vtedy to nemrzne. Mate niekto podobnu skusenost?
0 x
Oprava. Po dvoch dnoch aj toto zamrzlo. Teraz som to downgradol na 2.9.51.
0 x
jojo kdyz nekdo musi experimentovat na stroji v ostrem provozu tak to pak takhle vypada co te vedlo k instlaci te 3.7 ?
0 x
Viedol ma k tomu problem s DHCP. Je to v diskusii viewtopic.php?f=5&t=1654 a aj problem s radiusom. Vo ver. 2.9.51 ma hotspot problem autorizovat po restarte zakaznikov na zaklade MAC. Vo ver 3.7 sa to chova vyrazne lepsie. Ale ta druha vec nie je az tak podstatna.
0 x
2.9.51 je v poriadku. Nemrzne. Nema nikto podobnu skusenost?
Vidim, ze si pisem sam zo sebou.
0 x
dikobraz píše:2.9.51 je v poriadku. Nemrzne. Nema nikto podobnu skusenost?
No s touto deskou zkusenost nemam, ale na jine desce mam zapnute Multi-CPU a funguje normalne, verzi mam 3.7 do vcerejska a od vcerejska mam 3.8 . Stroj neni v ostrem provozu, zatim je to stroj co nastavuju a chystam na prenos do ostreho provozu. No a kdyz se divam, tak dnes budu davat 3.9

0 x
Já mám tu samou zkušenost,jsem rád,že nejsem sám. Mám teda Quard Core Xeon na intelovský serverový desce S1500AH, nebo tak vejak. Odzkouseno na verzích 3.2, 3.3 a 3.9. Kouše se to jen, když je zaplá podpora více jader. U všech verzí je to stejný. Takže čtyřjádrovej procesor je mi k prdu, když to stabilně jede jen na jednom jádře.
0 x