❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
AP 60ghz
Re: AP 60ghz
Potřebuji jeden spoj jako záložku optiky. Mám v plánu že APstrana bude trvale vypnutá (disabled wlan). Musí být vypnutá i Station strana? Ta v případě nedostupnosti AP pouze skenuje čili TX je v tu chvíli vypnuté? Díky
0 x
A u vás u nikoho ještě nebylo ČTU?
U nás už jo - do tydne vše dolu jinak až 2mil.
... pár nám jich změřily.
ale dolu muselo všech 40 spojů.
0 x
bicak007 píše:A u vás u nikoho ještě nebylo ČTU?
Předpokládám že vypnutý spoj tě nikdo nemůže donutit sundat. Mám ho tam jen pro okrasu
0 x
Sundavali jste jen LHG nebo i WAPky?
0 x
Zatím toho vím o sítích méně, než bych rád někdy věděl... ale pracuji na tom :-)
honzam píše:bicak007 píše:A u vás u nikoho ještě nebylo ČTU?
Předpokládám že vypnutý spoj tě nikdo nemůže donutit sundat. Mám ho tam jen pro okrasua pocit bezpečí
Tak samozřejmě tohle je jiná, ja myslel funkčni.
0 x
bicak007 píše:A u vás u nikoho ještě nebylo ČTU?
Změřili, jako že Vám dali na papíře frekvence, SSID a adresu umístění?
Nebylo to na něčí bonz? Se mi zdá divné, že by Vám jen tak objeli vsěchny site a zaměřili Vám 40 spojů.
0 x
sacnok píše:bicak007 píše:A u vás u nikoho ještě nebylo ČTU?
Změřili, jako že Vám dali na papíře frekvence, SSID a adresu umístění?
Nebylo to na něčí bonz? Se mi zdá divné, že by Vám jen tak objeli vsěchny site a zaměřili Vám 40 spojů.
Ne ne - Psal jsem že změřily jen par anten ze 2 míst, umístění že je naše zjistili podle předešle - lonske kontroly 5Ghz kde jsou zapasane i GPS souřadnice.
0 x
Za tyden jste predelali 40 spoju? A cim jste to nahradili? To si myslim ze za tyden je nemozne.
0 x
Hodilo by se uvést alespoň region, ideálně pak anonymizovaný kontrolní protokol. Jinak tohle taky může být jen anti-60G kampaň.
1 x
Souhlasím, ale oni nevěděli kolik jich máme celkem... za 4 dny mame 26 většina nahrazena mimosama B24 (ano trochu balík) některe meně vytižene zpět na 5ky.
Fotku PPL s mimosama nebo 60spoje ve skladu klidně pošlu do sz.
Kraj MS
Jo kampaň to je, bavi nas jak cyp. Bohužel ji ale asi nejspíš platí větší hráči a není nejspíš zaměřená až tak na pasmo 60Ghz jako na celek malých isp.
Kraj MS
Jo kampaň to je, bavi nas jak cyp. Bohužel ji ale asi nejspíš platí větší hráči a není nejspíš zaměřená až tak na pasmo 60Ghz jako na celek malých isp.
0 x
bicak007 píše:Souhlasím, ale oni nevěděli kolik jich máme celkem... za 4 dny mame 26 většina nahrazena mimosama B24 (ano trochu balík) některe meně vytižene zpět na 5ky.
Kraj MS
Tak za kolik prodavate ted ty RB spoje?
Mimosa stoji 15000 Kc ale za kus takze spoj vyjde na 30000 to je tedy dost rozdil
0 x
joker píše:bicak007 píše:Souhlasím, ale oni nevěděli kolik jich máme celkem... za 4 dny mame 26 většina nahrazena mimosama B24 (ano trochu balík) některe meně vytižene zpět na 5ky.
Kraj MS
Tak za kolik prodavate ted ty RB spoje?
Mimosa stoji 15000 Kc ale za kus takze spoj vyjde na 30000 to je tedy dost rozdil
Zatím prodej neřešíme ještě nejsou všechny dole, s LHG počkáme co přinese podzim a případné povolení 60Ghz.
Možna nyní Wapky kdyby jste chtěl L3.
0 x
Fotku můžeš dát sem veřejně ne? Nakoupené mimosy...
0 x