problém je v tom že jeden zákazník reklamuje, že mu to na tom tmobilu padá i když je přímo u routeru, takže docela nevím co s tím
❗️Toto je původní ISPforum.cz ve stavu k únoru 2020 běžící v omezeném režimu pro archivační účely. Aktivní verzi naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vowifi a tmobile
- okoun
- antispam: Ano
vowifi a tmobile
máte někdo zkušenosti s voláním pomocí wifi na tmobilu? já mám zkušenosti jen s vodafone a tam mi to funguje bez problému po celé zahradě mezi Apčky se to i přehazuje bez výpadků, jediné co padne je když jdu na signál operátora tak to nezlvádne přehodit...
problém je v tom že jeden zákazník reklamuje, že mu to na tom tmobilu padá i když je přímo u routeru, takže docela nevím co s tím
0 x
-
Pintero
- okoun
-
puhy
- Kontaktovat uživatele:
-
Adolf.Shitler
okoun píše:problém je v tom že jeden zákazník reklamuje, že mu to na tom tmobilu padá i když je přímo u routeru, takže docela nevím co s tím
Zákazník si to může reklamovat tak akorát u TM, kterému platí nebo u prodejce telefonu a osobně bych to vůbec neřešil, když nedodávám ani službu a ani zařízení pro volání.
0 x
- okoun
mno jedu k pani udělat běžný servis wifi jinak ano asi se s tím dále zaobírat nebudu pokud uvidím že standardní věci jedou...
0 x
-
helapc
- hapi
přepni jí telefon na primární využívání GSM. Až nebude tak pak se wifi použije. Je to stabilnější.
0 x