❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Verze 3.7

Oznámení a diskuse ke konkrétním verzím.
honzam

Re: Verze 3.7

Příspěvekod honzam » 17 years ago

iTomB píše:
honzam píše:
iTomB píše:Hmm to me taky mohlo napadnout :D

Mel jsem tam 2.12 a mohl jsem dat upgrade na 2.13. No holt obcas clovek zapomene no. Honzo dik za 2.14 uz tam je tak jsem zvedavej a urco pisnu. Zajimave je, ze jina RB600 s 3.4 BIOS 2.12 jede 18 dni a no problem. Je fakt, ze tam netece tolik dat.

Jeste jsem zpet vratil watchdog a uvidime. Urco pisnu. Dik za nakopnuti :wink:

My máme nasazený asi 4x RB600 a všechny jedou bez problému. Ten bios by měl řešit tyto neduhy...

Zatim skoro 2 dny bez restartu. Uz to vypada oki. DIk.

Tak to jsem rad že to pomohlo. Ještě hodně tuhly RB150. U nich by to též měl řešit BIOS...
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 17 years ago

mam na Rb112 3.beta8 a je to bida, pri downgradu bych tam musel jit pac se vypne wlan, takze co myslite pomuze upgrade na 3.7 + povypinani balicku? Mate 3.7 nekdo na tak slabem RBcku a chodi to ?
0 x

Polk
antispam: Ano

Příspěvekod Polk » 17 years ago

Mám 3.7 na RB133 což je totožnej CPU a paměť jako RB112. A běhá v pohodě.
0 x

belmorfeus

Příspěvekod belmorfeus » 17 years ago

přechod z 3.4 na 3.7 x86 stroje - 2x error system haltet, musel jsem pripojit DVD mechaniku a znovu nainstalovat.
RB to zvladaji bez problemu nastesti.
0 x

reset

Příspěvekod reset » 17 years ago

pred dvema dny x86 MK 3.6 > 3.7 v pohode
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

Krabík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Krabík » 17 years ago

Maxik píše:mam na Rb112 3.beta8 a je to bida, pri downgradu bych tam musel jit pac se vypne wlan, takze co myslite pomuze upgrade na 3.7 + povypinani balicku? Mate 3.7 nekdo na tak slabem RBcku a chodi to ?

Toto jsem resil skriptem, ktery necham spustit po startu a ktery mi wlan enabluje, nastavi ssid a da tx-power naplno ;-)

:delay 59s

/interface wireless
enable wlan1
set wlan1 mode=station ssid=B11 tx-power=30 tx-power-mode=all-rates-fixed
0 x

hafieror

Příspěvekod hafieror » 17 years ago

Můžete mě prosím někdo ověřit jestli funguje odesílání emailu? Na 3.2 bez problému, na 3.7 to neodejde.
0 x

jirk

Příspěvekod jirk » 17 years ago

Odesílání majlů u verze 3.7 funguje.
0 x

klapik

Příspěvekod klapik » 17 years ago

hafieror píše:Můžete mě prosím někdo ověřit jestli funguje odesílání emailu? Na 3.2 bez problému, na 3.7 to neodejde.

RB600 i RB133 obe v3.7 a odeslani emailu funguje.
0 x
======================
...jsem nejvetsi lama na svete....

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod raven-il » 17 years ago

Jenya píše:Blbne taky nekomu Torch? Ve verzi 3.6 i 3.7 pozoruji, ze jedno spojeni zobrazuje nekolikrat. Jine verze to nedelaly.

Taky jsem si vsiml, mam to na RB1000.

Je fakt, ze na muj popud delali litevci v Torchu zmeny, aby byly videt i prochazejici vlany, mozna je to zpusobene tim.
0 x
Josef Smola
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....

Jenya

Příspěvekod Jenya » 17 years ago

raven-il píše:
Jenya píše:Blbne taky nekomu Torch? Ve verzi 3.6 i 3.7 pozoruji, ze jedno spojeni zobrazuje nekolikrat. Jine verze to nedelaly.

Taky jsem si vsiml, mam to na RB1000.

Je fakt, ze na muj popud delali litevci v Torchu zmeny, aby byly videt i prochazejici vlany, mozna je to zpusobene tim.

Uz jsem koukal primo na forum Mikrotiku, vi o tom a psali, ze v pristim release to opravi.
0 x

zofre

Příspěvekod zofre » 17 years ago

Na RB433 mi tato verze nefunguje. Zařízení vůbec nenajede. Zkoušeno dvakrát a neúspěšně. Verze 3.6 je funkční. Oživeno přes sériák.
Máte někdo podobné zkušenosti?
0 x

blizzy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod blizzy » 17 years ago

zofre píše:Na RB433 mi tato verze nefunguje. Zařízení vůbec nenajede. Zkoušeno dvakrát a neúspěšně. Verze 3.6 je funkční. Oživeno přes sériák.

Pripojuji se k dotazu - 3.6 je plne funcni a na 3.7 to umre - musel jsem delat to same - viz prispevek - co tim ?
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod raven-il » 17 years ago

blizzy píše:
zofre píše:Na RB433 mi tato verze nefunguje. Zařízení vůbec nenajede. Zkoušeno dvakrát a neúspěšně. Verze 3.6 je funkční. Oživeno přes sériák.

Pripojuji se k dotazu - 3.6 je plne funcni a na 3.7 to umre - musel jsem delat to same - viz prispevek - co tim ?

Reportovat mikrotiku.
0 x
Josef Smola
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....

iTomB

Příspěvekod iTomB » 17 years ago

raven-il píše:
blizzy píše:

Reportovat mikrotiku.

Reportovat jim co? To si snad meli vyzkouset, nez vydali na trh RB433 verzi ne?? :D I kdyz je to divne, kdyz RB433 ja stejne CPU jako RB411.
0 x